Bilgisayarıma bir hafta önce WİN 7 Home Premium kurdum, fakat 2 gündür bilgisayarımı kapatmaya çalışıyorum (Başlat/kapat) kapatamıyorum yeniden başlat yapmışım gibi tekrar yeniden başlıyor bilgisayar. Yardımlarınızı bekliyorum.!!!!!
Acaba güncellemelerden olabilir mi??????
geri yükleme yap bi kardeş düzelir.belki virüs girmiştir
kardes yaptıgın güncellemeleri bir geri al
çalıştıra alttaki kodu girdiğinizde yine kapanmıyor mu bilgisayar?
shutdown -f -s -t 0
Komutları çalıştıra girdim ama olmadı. Ekran falan kapanıyor ama yeniden başlat yapmışsın gibi tekrar açılıyo ekran ve windows açılıyor.
sanırım virüs problemi. bizim bilgisayarda da vardı, formatla çözebilmiştim.
o zaman combofix veya benzeri bir programla bir tarama yap. birde bir antivirüsle tarama yap (önerim kaspersky olur hatta uzun vadede düşünürseniz kis olur) tekrar dene. olmazsa format atarsanız. geçmiş olsun.
güvenli modda da aynı durum var mı ?
Bana pek virüstenmiş gibi gelmedi, komut dosyaları bozulmuş olabilir. Win 7 DVD si takıp bilgisayar açılırken onarım seçeneğini uygulayın.
Ama ille virüs taraması yapacaksanız o zaman virüslerin keyfini kaçıran bir program önereceğim;
Orijinalden alıntı: tcebeci Bana pek virüstenmiş gibi gelmedi, komut dosyaları bozulmuş olabilir. Win 7 DVD si takıp bilgisayar açılırken onarım seçeneğini uygulayın.
Ama ille virüs taraması yapacaksanız o zaman virüslerin keyfini kaçıran bir program önereceğim;