Şimdi Ara

WİN 7 garip bi olay.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıma bir hafta önce WİN 7 Home Premium kurdum, fakat 2 gündür bilgisayarımı kapatmaya çalışıyorum (Başlat/kapat) kapatamıyorum yeniden başlat yapmışım gibi tekrar yeniden başlıyor bilgisayar. Yardımlarınızı bekliyorum.!!!!!

• Acaba güncellemelerden olabilir mi??????
  • geri yükleme yap bi kardeş düzelir.belki virüs girmiştir
  • kardes yaptıgın güncellemeleri bir geri al
  • çalıştıra alttaki kodu girdiğinizde yine kapanmıyor mu bilgisayar?
    shutdown -f -s -t 0
  • Komutları çalıştıra girdim ama olmadı. Ekran falan kapanıyor ama yeniden başlat yapmışsın gibi tekrar açılıyo ekran ve windows açılıyor.
  • sanırım virüs problemi. bizim bilgisayarda da vardı, formatla çözebilmiştim.
  • o zaman combofix veya benzeri bir programla bir tarama yap. birde bir antivirüsle tarama yap (önerim kaspersky olur hatta uzun vadede düşünürseniz kis olur) tekrar dene. olmazsa format atarsanız. geçmiş olsun.
  • güvenli modda da aynı durum var mı ?
  • Bana pek virüstenmiş gibi gelmedi, komut dosyaları bozulmuş olabilir. Win 7 DVD si takıp bilgisayar açılırken onarım seçeneğini uygulayın.

Ama ille virüs taraması yapacaksanız o zaman virüslerin keyfini kaçıran bir program önereceğim;

http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/AVPTool/setup_9.0.0.722_03.08.2010_13-22.exe
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcebeci
    Bana pek virüstenmiş gibi gelmedi, komut dosyaları bozulmuş olabilir. Win 7 DVD si takıp bilgisayar açılırken onarım seçeneğini uygulayın.

Ama ille virüs taraması yapacaksanız o zaman virüslerin keyfini kaçıran bir program önereceğim;

http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/AVPTool/setup_9.0.0.722_03.08.2010_13-22.exe

Bu önerileri uygulayıp sorun devam etmesi halinde psu yu değiştirmen gerekebilir. Aynı sorun bende de oldu psu bozulmuştu.

• Arkadaşlar dün eve gelip bilgisayarımı açtım güncelleme uyarısı verdi ve güncelleme yaptım. Sorun çözüldü. Hepinize teşekkürler ilgilendiğiniz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.