Şimdi Ara

Win 7 'güncelleştirmeler yapılandırılamadı' sorunu -Acil Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
56.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bir çözüm aramakla uğraşmayın biraz sabredin.
    genellikle yeni alınmış pc ve laptoplarda bu sorunun oluştuğunu gördüm.
    o ekran gelince bırakın bilgisayarınızı ben öyle yaptım ve yaklaşık 2 saat sonra kendi kendine açıldı. windows 8.1 kullanıyorum
  • Fix İt ile Windows Update sorunlarını düzelttirdim. 7 sorun buldu 4ünü düzeltti galiba sorun fix it ile giderildi. Sizde Fix it ile deneyin. Çözüm: Fix İt. Zaten paylaştım launch fix it adlı uygulamayı açın. Kategorilerden 'Performansı,hataları veya kilitlenmeleri düzeltme' kategorisini seçin en alta gelin. En altta Windows Update ile ilgili sorunları düzeltmeyle alakalı 1 seçenek var bunları sırayla çalıştırın. Talimatları uygulayın sorun çözülüyor.
  • Ayrıca bu sorun yeni alınmış bilgisayarlarda olmuyor. Öğneğin ben bilgisayarımı 4-5 yıl önce aldım. Dün format attım. Ve sorun karşıma çıktı.
  • Önceden aynı format cd si ile format atınca böyle bir sorun olmuyordu.
  • merhaba arkadaşalar aynı sorunu bende yaşıyordum yukarıda arkadaşların verdiği ifixit linki sayesinde çözdüm çok tesekkürler
    win7 orjinal kullanıyorum win10 yükleyip memnun kalmadım ve temiz formatla win7 ye döndüğümde bu sorunlakarşılaşmıştım şuanda çözüldü bu arada win10 bende external hdd lerimi ve flash belleklerimi bozduğu için win7 ye döndüm yoksa görselleri güzel ama işlev olarak ven win7 yi beğeniyorum
  • Beyler illaki aranızda bilgisayarı güncelleme yapmadan reset atan vardır, bunun için başlangıçta f8 ile açın bilgisayarınızı onarın seçeneğine tıklayın bilgisayar açılınca karşınıza 2 pencere gelicek 2 sinide kabul edin sonra sistem kurtarma seçenekleri gelicek sistem geri yüjleme noktanız varsa sistemi geri yükleyin başka türlü açılmıyor en azından format yerine bu daha iyi olur diye düşündüm hadi kolay gele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lav kullanıcısına yanıt
    Öncelikli olarak Windows 8 işletim sistemi üzerinde kritik güncellemeleri gerçekleştirmek için Windows Update’ den “Güncelleştirmeleri denetle” dedikten sonra, güncelleştirmeler yüklenip sistem başlatıldıktan sonra “Windows güncelleştirmeleri yapılandırılamadı Değişiklikler geri alınıyor. Bilgisayarınızı kapatmayın.” böyle bir hatayla karşılaşırsınız, sistem yeniden başlasa dahi bu hatayı arka arkaya tekrarlayabilir. Can sıkıcı olan bu sorunla mutlaka karşılaşmış ve bu sorun üzerine sistemi tekrardan yükleme zahmetine girmiş olanlarımız vardır.

Sorun ile karşılaşmama adına yapılacak olan işlemden kısaca bahsetmek istiyorum. Öncelikle mouse’ u ekranın sağ üst köşesine götürün, “Ara” seçeneğine tıklayın. Buraya “Sorun Giderme” yazın veya “Denetim Masası > Tüm Denetim Masası Öğeleri > Sorun Giderme” bu kısımdan da “Sorun giderme” penceresi açılacaktır. Gelen pencerede “Sistem ve Güvenlik” başlığı altında “Windows Update ile ilgili sorunları düzelt” seçeneğine tıklıyoruz. Karşımıza bir pencere gelecek, buradan “İleri” dedikten sonra varsa eğer sorunlar burada algılanıyor.

Ayrı Olarak ;

Eğer masaüstüne giriş yapamıyorsanız bilgisayarınızı kapatın ve tekrardan başlatırken windows logosundan önce f8 menüsüne gidip başlangıç onarmayı veya bilinen son iyi yapılandırmayı dene. Bunlar da işe yaramaz ise güvenli modu açıp denetim masasından güncellemeleri tek tek kaldırmayı deneyebilirsin. çözülemediyse pc sıfırlayın ....

Windows;https://support.microsoft.com/tr-tr/kb/949358

Diğer çözümlerı konu altına bırakınız.

Teşekkürler...

• Windows + R tuşuna bas ve services.msc yazıp enter'a bas. Windows update'yi durdur, devre dışı bırak. C:\Windows\SoftwareDistribution içindekileri sil. ben böyle çözdüm
  • Lav kullanıcısına yanıt
    güvenli modda açıp en son yüklediğin 5 güncellemeyi kaldır bekle.

pc yi kapatma 5 sefer tekrarlayana kadar

eğer 5 seferden fazla yaparsa yapılandırılamadı olayını geri dönüş yap konuya bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ypemck -- 20 Ekim 2016; 23:40:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.