2 yıl önceki driverı duran varmı.Aynı sorun yeni sürücüdede yaşadık ama arkadaşın paylaştığı driverın adı yok.İnternetten bulamıyoruz
%100 ÇÖZÜM: Yazıcınızın çalışır durumundaki tarihine sistem geri yükleme yapın. Sizin bahsettiğiniz sorun bende de vardı bu şekilde bu sorundan kurtuldum..
quote:
Orijinalden alıntı: engin_er_26
quote:
Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
Şu an sitelerinde windows 7 32 ve 64 bit destekli sürücüleri var geçte olsa geldi gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz,
inanırmısınız kaç aydır ben bu yazıcıyı bu yüzden kullanamıyorum, bu yüzden xp kullanan bir arkadaşa vermiştim, tıkır tıkır çalıtı toner bitince yine doldurttuk yine çalıştı eve getirdim win7 driverlerini indirip kurdum ama nedense bir türlü yazmıyor sürekli gönderdiğim belgeleri boş olarak çıkartıyor.,, bu konuda çözüm bulan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.
hocam o şundan kaynaklanıyor, sürücüyü yüklemeden yazıcıyı usb'den bağlarsanız windows kendisi rastgele bir sürü yüklüyor.
Denetim masası > Aygıtlar yazıcılar > Aygıtı kaldır deyin işlem bitince usb fişini çekin.
Sonra sürücü yazılımına tıklayın, yazılım usb'yi tak deyince takın. Ben yaptım oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme