Şimdi Ara

win 7 HP Laserjet 1018 sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
19.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu printerin driverini (vista olanını) (çünkü win 7 yok hala) indirdim ve uyumluluk durumunu değiştirdim, bu programı yönetici olarak çalıştır yaptım.. fakat şu anda aygın yöneticisinde printer ile ilgili sorun yok, driveri yükledi, gördü ve sorun yok gibi görünüyor.. ancak bir sınama sayfası yazdır dediğimde yazdırmıyor.. herhangi bi şekilde ne ses var printer'den ne de herhangi bir hareket...?
    ne yapmalıyım.. teşekkürler...

• Uyumsuzluk sorunu yaşaman normal çünkü kahrolası ürünün windows 7 desteği halen yok, windows 7 listesinden yazıcı modeline en uygun olanı seç onu yükle bir öyle dene,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Uyumsuzluk sorunu yaşaman normal çünkü kahrolası ürünün windows 7 desteği halen yok, windows 7 listesinden yazıcı modeline en uygun olanı seç onu yükle bir öyle dene,

dostum en uygun olanı, vista.. onu yükledim.. ama aygıt düzgün çaışıyor dediği halde.. hareket yok...
    bu arada bu ürünler zaten artık üretilmiyormuş:( (HP 1020-1080 vs)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dravdan

arkadaşlar bu printerin driverini (vista olanını) (çünkü win 7 yok hala) indirdim ve uyumluluk durumunu değiştirdim, bu programı yönetici olarak çalıştır yaptım.. fakat şu anda aygın yöneticisinde printer ile ilgili sorun yok, driveri yükledi, gördü ve sorun yok gibi görünüyor.. ancak bir sınama sayfası yazdır dediğimde yazdırmıyor.. herhangi bi şekilde ne ses var printer'den ne de herhangi bir hareket...?

denetim masasına git yazıcı tıkla varsayılan yazıcı olarak ata bendede aynı yazıcı var hiç bir sorun yok su anda çalışıyor eğer denetim masasında iki farklı 1018 yazıcı görürsen ikisinide varsayılan yazıcı olarak sırasıyla dene mutlaka çalışacaktır selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: reyes22

quote:

arkadaşlar bu printerin driverini (vista olanını) (çünkü win 7 yok hala) indirdim ve uyumluluk durumunu değiştirdim, bu programı yönetici olarak çalıştır yaptım.. fakat şu anda aygın yöneticisinde printer ile ilgili sorun yok, driveri yükledi, gördü ve sorun yok gibi görünüyor.. ancak bir sınama sayfası yazdır dediğimde yazdırmıyor.. herhangi bi şekilde ne ses var printer'den ne de herhangi bir hareket...?

denetim masasına git yazıcı tıkla varsayılan yazıcı olarak ata bendede aynı yazıcı var hiç bir sorun yok su anda çalışıyor eğer denetim masasında iki farklı 1018 yazıcı görürsen ikisinide varsayılan yazıcı olarak sırasıyla dene mutlaka çalışacaktır selamlar

yok sevgilikardeşim.. olmuyor... bilgisayarda sorun yok gibi görünüyor, driver vs herşeyi taniyor... 1018 aktif de oluyor.. ama yazıcı çıtını çıkarmıyor...

• sitesinden win7 için driverını indirdim kurdum ama bende de aynı sorunu çıkardı. herşey normal görünüyor ama yazdırmıyor.
  • arkadaşlar çok tuhat bir olay bakalım buna ne gibi cevaplar gelecek.... yaklaşık 7 8 aydır win 7 piyasaya çıktıktan sonra win7 kullanmaya başladım. 3 4 yıldır kullandığım 1018 lazeri de kurdum tıkır tıkır çalışıyordu. yaklşık 20 gündür yazıcı hiç bir işlem yapmıyor. yazdır diyorum belge birikticisine bakıyorum içi boş belge görünmüyor. minik çocuğum var sürekli yazuı arkasında dolaşıp duruyor. acaba kablo falanmı bozuk deim kablo değiştim. olmadı dizüstü pc ye kurdum ondada çalışmadı. bozuk diye servise görütdüm toner dolumu falan yaptık onların makine xp hemen çalıştı. anladımki win7 yakın bir zamandaki bir güncellme ile 1018 çalışması çakıştı yada bozuldu. defalarca format attım yok. yazıcılarda görünüyor tanıyor ama yazdırmıyor.

sizce ne olablir sorunu ve işin çözümü nasıl olmalı....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyes22

quote:

bu çözümü bi deneyin isterseniz....

• quote:

Orijinalden alıntı: baloglurecep

arkadaşlar çok tuhat bir olay bakalım buna ne gibi cevaplar gelecek.... yaklaşık 7 8 aydır win 7 piyasaya çıktıktan sonra win7 kullanmaya başladım. 3 4 yıldır kullandığım 1018 lazeri de kurdum tıkır tıkır çalışıyordu. yaklşık 20 gündür yazıcı hiç bir işlem yapmıyor. yazdır diyorum belge birikticisine bakıyorum içi boş belge görünmüyor. minik çocuğum var sürekli yazuı arkasında dolaşıp duruyor. acaba kablo falanmı bozuk deim kablo değiştim. olmadı dizüstü pc ye kurdum ondada çalışmadı. bozuk diye servise görütdüm toner dolumu falan yaptık onların makine xp hemen çalıştı. anladımki win7 yakın bir zamandaki bir güncellme ile 1018 çalışması çakıştı yada bozuldu. defalarca format attım yok. yazıcılarda görünüyor tanıyor ama yazdırmıyor.

sizce ne olablir sorunu ve işin çözümü nasıl olmalı....

ya bir sorun bu kadar mı aynı olur ne olur bilen biri yazsın arkadaş!!!

• Arkadaşlar aynı sorun bende de var. tıkır tıkır çalışan yazıcı bir gün pat çalışmaz oldu. Sanırım driver güncellemesi yaptı otomatik. bende 1018 yazıcı ile ilgili ne varsa sildim ve internetten eski yüklediğim driver ı buldum tekrar yükledim ama kesinlikle (hp nin kendi sitesinden olanı değil yani bi önceki sürümü) tekrar çalıştı kullandım ama dün yine güncelledi sanırım aynı problem yine çıktı daha önce yüklediğin driveride silmiştim şimdide bulamıyorum ve böyle kaldı ne yaptımsa olmadı yardım edebilecek varsa çok makbule geçer teşekkürler...
  • Şu an sitelerinde windows 7 32 ve 64 bit destekli sürücüleri var geçte olsa geldi gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz,
  • ben onu indirdim ancak bendede farklı bir problem olmaya başladı driverı yüklemeye başlıyorum usb tak diyor takıyorum ama yükleme bir türlü bitmiyor . Anlamadım yardım ederseniz sevinirim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Şu an sitelerinde windows 7 32 ve 64 bit destekli sürücüleri var geçte olsa geldi gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz,

inanırmısınız kaç aydır ben bu yazıcıyı bu yüzden kullanamıyorum, bu yüzden xp kullanan bir arkadaşa vermiştim, tıkır tıkır çalıtı toner bitince yine doldurttuk yine çalıştı eve getirdim win7 driverlerini indirip kurdum ama nedense bir türlü yazmıyor sürekli gönderdiğim belgeleri boş olarak çıkartıyor.,, bu konuda çözüm bulan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Şu an sitelerinde windows 7 32 ve 64 bit destekli sürücüleri var geçte olsa geldi gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz,

inanırmısınız kaç aydır ben bu yazıcıyı bu yüzden kullanamıyorum, bu yüzden xp kullanan bir arkadaşa vermiştim, tıkır tıkır çalıtı toner bitince yine doldurttuk yine çalıştı eve getirdim win7 driverlerini indirip kurdum ama nedense bir türlü yazmıyor sürekli gönderdiğim belgeleri boş olarak çıkartıyor.,, bu konuda çözüm bulan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.

Valla üstat ben kullanıyorum win 7 64 bit te en ufak bir sorun yok söylediğin sorunuda ilk kez duydum,

• Problemin nedenini bulmak üzereyim.
    Windows xp de çalışıp windows 7 de çalışmıyorsa son windows güncellemelerinden biri sorun çıkarıyor.Beni uğraştıracak biraz ama çok yakında sorun yaratan sürücüyü bulacağım Uzun zamandır windows 7 de kullandığım yazıcı güncelleme sonrası artık çalışmadı. Windows 7 imajımla eski imajı yükleyince çalışıyor ama o güncelleme herkesi canından bezdiriyor...
  • Beni çok uğraştıran sorunun nedeni Infix PDF Editor'ün eklentisi olan sanal yazıcı çıktı. Güncellemelerde sorun çıknadı.

Infix PDF Editor programını kullanacaklar yazıcı eklentisini sakın kurmasın. Tüm yazıcıların ayarlarını mahvetmekte ve formatsız düzeltememektesiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imparatorlak

ftp://ftp.hp.com/pub/softlib/software11/COL22208/bi-58529-3/lj1018-HB-pnp-win64-en.exe

linkini verdiğim exe yi kurunca sorun halloluyor.

Bu forumu çok seviyorum. Link için Allah razı olsun kardeş.
  • quote:

ftp://ftp.hp.com/pub/softlib/software11/COL22208/bi-58529-3/lj1018-HB-pnp-win64-en.exe

Allah razı olsun dostum benim de işim yaradı
  • quote:

çok teşekkür ederim dostum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.