Şimdi Ara

Win 7 Kullanıcı ve Güvenlik Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adam, win7 de C: de bazı gizli dosyalar tutmak istemiş, C'yi normal kullanıcılara engelleyeyim demiş, ancak simdi Admin kullanıcı da C: ye ulaşamıyor . Kullanıcı da acılmıyor.. Windows Güvenlik Kalkan Sembolü olan hiç bir program, kaynak da açılmıyor ve belirli bi uyarı da vermiyor...Denetim masaasndaki bir çok ayarlama vs. işlemlerinde de aynı sorunlar oluyor.... PCyi formatlamaya da niyeti yok ..

• Bunlar da numuneler

• baştan olay yanlış yapılmış illa kullanıcılar engellenecekse o zaman ya kullanıcı hesaplarından bi yeni kullanıcı açılıp ona admin yetkisi verilmez böylece istesede bişey yapamaz yada mesela kasperky pure tarzı bi antivirüs programı kurup ordan kendınden başka kişilere yetki sınırlaması getirilirdi o şekil sorun çözülürdü(gayet kolay ve başarılı olarak çalışıyo program gerçekten)
    bence şimdi sistem geri yükleme ile halledilebiliysa ya geri dönülcek yada format atılcaktır başka bi yolu varsa bile kolay kolay bunu kimse bilmez
  • Maalesef dostum, Sistem geri yüklemede de aynı problem mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: s3dar

Maalesef dostum, Sistem geri yüklemede de aynı problem mevcut

o zaman yapan adam bunu kurcalamadan önce düşünecekti ben buralarda bu sorunu yaşamayıpda cevabını bilecek kişi varmı bilemiyorum
  • Asus K52F Recovery'si ile C'de onarım tarzı bişey yapılır mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.