merhba arkadaşlar benim size bi sorum olacak.....şuan bilgisayarımda orjinal saf xp var yani wistadan kırma eklentili tnc xp felan değil saf servis paketi 3 olan xp kurulu performansı da fena değil...ama yeni çıkan win 7 yi de çok merak ediyorum bi çok kişi iyi diyor acaba yüklsem mi diye düşünüyorum....
bilgisayarımın özellikleri : intel core 2 duo cpu NOT : işlemci Centrino işlemci bilgisayarım laptop T5450 @1.66 ghz 982 mhz, 2.00 Gb ram 256 ekran kartı
HDD'de yer varsa dual boot ile win7 yükleyin, performansınızı test edin. Memnun kalırsanız ikinci partisyonu siler, xp'yi de win7'ye yükseltirsiniz fakat ben amd dual core 4800+ 2500ghz - 2gb ram - 512 ekran kartım ile memnun değilim. Şahsen hala XP'i tercih ederim (her ne kadar hevesimi almak için şu an win7 kullanıyor olsam da)
win 7 kullandım annemin ısrarı yüzünden tekrar xp kurdum. windows 7 görsel olarak hoş performansındanda memnundum bana göre xp den daha performanslı tekrar win7 kuracağım vakit bulamadım
ama zevkler ve renkler tartışılmaz kimine göre xp daha iyi kimine göre win7
win 7 vistaya göre kıyasla vistadan ço daha hızlı. win 7 nin ara yüzü vistayı andırıyor ama görev cubuğu dahil olmak üzere fark edilebilir görsel değişiklikleri var vistadaki ekranın sağında çıkan araç çubuğu imkanı win7 dede var. ayrıca vistada bulunan aero özelliklerini win7 de görebilirsin. kullanım açısındanda win7 rahat. hata önerim çözümleri en çok hoşuma giden özelliklerinden biri(32-bit win7 ultimate kullandım)
xp kadar hızlı çalışacaktır bu donanım özellikleriyle. ama saf xp felan demişsin, saf win7 kuracaksan kur yoksa kırma felan işletim sistemi ile uğraşmak gereksiz. ha işletim sistemi alırım diyorsan o da gereksiz bu donanımlara. xp ile devam etmen benim önerim.
Win 7 tavsiye ederim 3 aydır kullanıyorum ve gayetde memnunum.Performansı gayet iyi ve sorunda çıkarmıyor.Sadece bazı eski prog. uyum sorumu yaşayabilirsin o kadar
ya aslında format atmak bişey değil ona zamanım var ama içindeki bilgilerimi de yedekledim dvd lere onları yükmelek çok zamanımı alıyor...50 gb veri var...:))
ben başlayım bakalım win 7 yi kurmaya hadi hayırlısı nş. iyi bi sonuç alırım.......
uyum sorunu yaşayabilirsin güzel bi işletim sistemi ama sen bilirsin.Ubuntuyu kurmadan direk cd den de çalıştırabiliyorsun.Öyle bir dene istiyorsan
saolasın ubuntu uyum sornu gösteriyor şirketlerin hemen hemen hepsi microsoft a göre hazırlıyorlar programları.....nihayetinde win 7 ultimate kurdum canavar mübarek takır takır işliyor ufak tefek problemlerimiz var ama onları da aşıcaz inş....
xp derim dahada lafım yok hacı..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme