Şimdi Ara

WİN 7 SİFRE KIRMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
13.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR PEDER PC YE SİFRE KOYDU VE ONU BULMAM LAZIM AMA SIFIRLAMA DEĞİL NE OLDUĞUNU BULMA BİDE WİN 7 HESAP AÇIP ONU GİZLEYEBİLİYORMUYUM.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows 7 Şifre Kırma: Bilmeniz Gerekenler

Windows 7 şifrenizi unuttuysanız, erişim sağlamak için çeşitli yöntemler mevcuttur. İşte bilmeniz gerekenler:

• Yerel Yönetici Hesabını Kullanma: Yerel yönetici hesabınızın şifresini hatırlıyorsanız, onu kullanarak şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.
    • Şifre Sıfırlama Diski Kullanma: Önyükleme yapılamaz bir şifre sıfırlama diski oluşturduysanız, bunu şifrenizi sıfırlamak için kullanabilirsiniz.
    • Üçüncü Taraf Araçları: Ophcrack veya RainbowCrack gibi üçüncü taraf araçları, Windows 7 şifrelerini kırmak için kullanılabilir.
    • Komut İstemini Kullanma: Komut İstemi'ni kullanarak şifreleri sıfırlamak için bazı yöntemler mevcuttur, ancak bu yöntemler teknik bilgi gerektirir.
    • Profesyonel Yardım Alma: Tüm yöntemleri denedikten sonra hala şifrenize erişemiyorsanız, profesyonel bir bilgisayar teknisyeninden yardım almanız gerekebilir.

Windows 7 şifre kırma işlemine devam etmeden önce aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısınız:

• Şifreyi yalnızca bilgisayara yetkili erişiminiz varsa kırmaya çalışmalısınız.
    • Üçüncü taraf araçları kullanırken dikkatli olun, çünkü bazıları kötü amaçlı yazılım içerebilir.
    • Komut İstemi'ni kullanırken dikkatli olun, çünkü hatalar sisteminize zarar verebilir.

Unutulan bir Windows 7 şifresini kırmak zaman alabilir ve karmaşık bir işlem olabilir. Ancak, yukarıdaki yöntemleri takip ederek bilgisayarınıza tekrar erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende şirket bilgisayarı kullanıyorum ve admin yetkim olmadıüı için skype bile kuramıyorum bu illetten kurtulmanın bir yolu var mı?
  • bende şifre kırıcı bir cd vardı kaybettik

neyse işine yarar bişey olsun söyleyim bilgisaray açılırken f8 bas güvenli modda gir ordan denetim masasından şifreyi değiş ögren ne yapıyorsan yap

Bilgisayarı kapat
    Yeniden aç
    Windows logosu gelmeden önce F8 e bas
    Güvenli modda aç
    Başlata gir
    Denetim masası
    şifreyi kaldır
    Pc restart
    Yeniden aç
    O hesap ile gir
    Yeni bir şifre koy veya koyma
    Orası sana kalmış

@hastasıyızdede11
  • cia commander ile ogrenebilirsin ben denedim sonuç olumlu
  • Hirens Boot
  • 1 güvenli kipte girin pcye f8 ile ag desteği ile girerseniz o sekilde kullanabilirsiniz

2 güvenli kipte girip kullanıcı hesabı açabilirsiniz ama pc açılırken 2 kullanıcı sorar yeni açtığınızı silemeyebilirsiniz
  • bunun birde xp için çözümü varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 haneli şifre kırma?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şifreyi nasıl öğrenebilirsin bilemem ama trinity rescue kit kullanarak tüm kullanıcıları şifrelerini değiştirebilir, admin hesabını ve diğer hesapları etkin ya da devre dışı olarak ayarlayabilirsin.
    Trinity ile admin hesabını acarsın.
    Pcyi kapamadan önce admini devre dışı bırakırsın ve pc acıldığında admin görünmez.
    Böyle yılarca kullanırsın.
  • PEKİ BUNU NASIL ÇALIŞTIRACAZ
  • AGA PEDERİN GİRDİĞİĞMİ ANLAMAMASI LAZIM
  • BİDE KARDEŞİM AYRI BİR OTURUM AÇMAMAMİŞ PEDER ADMİN HESABINA SİFRE KOYMUŞ
  • bilgisarayı açtında del diyipte biosa giriyoruzya aynı onun gibi ilk açılışta del değilde f8 e bas bakalım güvenli mod gelecekmi senin güvenli moda girdiğini nasıl ögrenecek çok saçma
  • NASIL OĞRENECEZ GÜVENLİ MODDA
  • Kullanici hesaplara gir ordan bak sifreyi gosterecekmim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aglarm

Kullanici hesaplara gir ordan bak sifreyi gosterecekmim

TM DENİCEM
  • Trinity ile admin hesabı oluşturabiliyorsun.Yani yeni kullamnıcı açıyor ve yetki seviyesini admin secebiliyorsun.
    Admin hesabını şifresini sıfırlamak ise son sürümünde son derece basit.
    Cdyi boot ile açıyorsun.Yuzlerce videosu var.Son sürümü cok basit.
    (iso dosyasını bbotable usb yap ya da usb versiyonuni indir.Bence elinin altında bulunsun cd yap.Her daim lazım bir cd.
    yapabildikleri
     WİN 7 SİFRE KIRMA

İşlem menüsü
     WİN 7 SİFRE KIRMA

Windows şifre silme menüsü altında kolaylıkla istediğini yapabilirsin.

yapılışı
    http://www.youtube.com/watch?v=Q7Y0vkH_Wm8

• http://kutahyatamircisi.com/guvenlik/windows-7-sifre-kirma-resimli-anlatim adresinde detaylı resimli olarak anlatımı yapıldı ziyaret edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.