Şimdi Ara

win 7 surekli tekrarlanan update sorunu (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar derinlemesine aramadan konu acıyorum kusura bakmayın

pc win 7 64 bit home premium format sonrası update yapıyordum fakat 2 tane update surekli karsıma cıkıyor yukluyorum restart atıyorum acılınca yıne o iki update var guncellemede bir turlu yuklenemedi ne yaptıysam olmadı update fixer yada asistan felan ındırdım hata duzeltildi dedi(bu programlar microsoftun orjinal yardımdan buldum) restart attım gene varlar 1 haftadır 50 kere yuklendiler ama halen duruyor security update ve net framework 4.0 updateler bunlar kodları sırasıyla KB2656351 ve KB2600217
    teker teker yuklemeyide denedim bir turlu olmuyor yardımcı olabilirseniz sevinirim herkese iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuyamasan -- 24 Mart 2013; 6:23:16 >

• evet beyler fikri olan halenn yapılıyor su ıkı update kurtulamadım bır fıkrı olan?
  • Manuel olarak kurmayı denedin mi ?
  • Merhabalar,

Buradan .NET Framework 4'ü kaldırıp, tekrardan bütün güncelleştirmeleri kurmayı deneyip, neticeyi yazar mısınız?

İyi günler.
  • evet denemistim kardesim ama olmamıstı simdi net framework 4 u kaldırıp tekrar yuklemeyı deniycem cok tesekkurler ılgınız ıcın sagolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuyamasan -- 24 Mart 2013; 3:21:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Âşıkadam

Merhabalar,

Buradan .NET Framework 4'ü kaldırıp, tekrardan bütün güncelleştirmeleri kurmayı deneyip, neticeyi yazar mısınız?

İyi günler.

Çok teşekkürler hocam sayenizde hallettim. İkiside yüklenmiş gözüküyor ... NET Framework 4 sistemde sayıca biraz fazla ve kaldırması zaman aldı, ama değdi gerçekten bu tür şeyler bende takıntı yapıyor.Sayenizde huzura erdim:)) İlginiz ve yardımınız için tekrar teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: yuyamasan

quote:

Orijinalden alıntı: Âşıkadam

Merhabalar,

İyi günler.

Çok teşekkürler hocam sayenizde hallettim. İkiside yüklenmiş gözüküyor ... NET Framework 4 sistemde sayıca biraz fazla ve kaldırması zaman aldı, ama değdi gerçekten bu tür şeyler bende takıntı yapıyor.Sayenizde huzura erdim:)) İlginiz ve yardımınız için tekrar teşekkürler

iyi günler benim pcde de aynı sorun var kaldırmasının yaptım ama tekrar nasıl yükleyeceğim bilmiyorum yardımcı olur musunuz ,teşekkürler.

• windows update servisini açtığında guncelleme kontrolunden kendisi otomotk bulur olmazsa microsoft un sitesinden kendin bulup indirebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.