Şimdi Ara

win 7 task host window sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
57.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bendede var bu sorun yukarıda yazılanları deniyeyim akşam umarım işe yarar
  • Hotfix bende işe yaramadı
  • ya arkadaşlar bn pc yi açdığım zaman ekran kararıyo oturum kapat diyorum test host window diye bi tane program engelliyo bn de kaptmaya zorluyorum sonra tekrer açıyorum yine siyah bi ekran çıkıyo bi yardım lütfen
  • Bu sorun bende de var nedir neyin nesidir anlayamadım avafind ile bile bulamadım bu konuda bi çare bulunmalı ve bu işten anlayanlar bi çözüm bulup bize yardımcı olsa o kadar iyi olur ki lutfen şuna biri çare bulsun ..
    Bilgisayar nerdeyse kullanılmaz hale geldi :S
  • kimse yardım edemiyosa bari biri şunu türkçeye çevirsin
    http://www.youtube.com/watch?v=DfZkDC5PVGM
  • Win 7 task host window

Since 28 Aralık 2009
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApocanH

kimse yardım edemiyosa bari biri şunu türkçeye çevirsin
    http://www.youtube.com/watch?v=DfZkDC5PVGM

Görev Zamanlayıcı - Görev Zamanlayıcı Kitaplığı - Microsoft - Windows - RAC - RacTask üzerinde sağ tıkla ve devre dışı bırak
  • Aynı sorun bende de var. Umarım çözümü bulurum. Uygulamaları yaptıktan sonra sonu buraya yazacağım...

Aşağıdaki işe yaramadı...:((
  • konuyu hortatıcam ama bende de bu sorun var ne yapmalıyım?
  • bu aptal saptal sorun bende bilgisayarı aldığımdan beri var. sürekli güncellenmesine rağmen bir türlü çözülmedi, 2010 senesinden beri bu saçmalıkla uğraşıyorum. biri yardım etsin lütfen.

not: konuyu hortlattım ama keçilerim tepemde.
  • Daha önce başıma böyle bir sıkıntı gelmedi fakat temel olarak işletim sistemiyle alakalı diyebilirim, yani format atın geçer falan demiyorum. Ama bu sorun malesef formatla çözülebilir gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Görev Zamanlayıcı - Görev Zamanlayıcı Kitaplığı - Microsoft - Windows - RAC - RacTask üzerinde sağ tıkla ve devre dışı bırak..

Ne işe yaradığını sormayın. yabancı bir sitede bulmuştum. bende işe yaramıştı..

bir deneyin bakalım..

Geçen gün bu bende işe yaradı ama gene geldi bu task host window

Bende kapatırken geliyor iszde?
  • sorularınızı bu başlığa iletebilirsiniz.

Win7 ANA KONU

http://forum.donanimhaber.com/m_82410686/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTWYL

Daha önce başıma böyle bir sıkıntı gelmedi fakat temel olarak işletim sistemiyle alakalı diyebilirim, yani format atın geçer falan demiyorum. Ama bu sorun malesef formatla çözülebilir gibi geliyor

ben 1 kere format atıp Gdata antivürüs kurdum güncelledim antivirüsü tüm bilgisayarı taratıp çıkan virüsleri sildim
    hemen ardından superpyware ile taratıp onun bulduklarınıda sildim olmadı hala devam ediyordu
    ardından tekrar format atıp Bitdefender 2013 kurdum onla tarattım 12 tane virüs gibi şeyler buldu
    sildim onlarıda ardından Spybot kurdum ve onla tarattım 7 tane spyware daha buldu onlarıda sildim
    ve şuan Bilgisayar açılınca yine 2 tane taskhost geliyor
    Advandec System Care kurun onda SmartRam var onu açın ve chrome girin
    ben 10 tane sekme açında pagefile "pagefile.sys" yani sanal ram 2.1 gb falan oluyor
    işte bu spyware mi keylogger mı her neyse onunla alakalı
    bilgisayarı çok yoruyor ve zorluyor
    nasıl çözücem bilmiyorum
    ama uğraşıyorum 2 gündür

• Aynı sorun bende de var. Ne denediysem çare olmadı. Hotfixler işe yaramıyor . Daha doğrusu service pack1 yüklü olduğundan hotfixler kurulmuyor. RAC ayarını kapatmak işe yaramıyor. Kapanma süresi bir dakika sürüyor. Format atıp en baştan win 7 kurdum. Tüm güncellemeleri yaptıktan sonra task host sorunu yeniden başladı. Çözümü yok mudur bu işin acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LokmanHekim

Aynı sorun bende de var. Ne denediysem çare olmadı. Hotfixler işe yaramıyor . Daha doğrusu service pack1 yüklü olduğundan hotfixler kurulmuyor. RAC ayarını kapatmak işe yaramıyor. Kapanma süresi bir dakika sürüyor. Format atıp en baştan win 7 kurdum. Tüm güncellemeleri yaptıktan sonra task host sorunu yeniden başladı. Çözümü yok mudur bu işin acaba?

ya ben anlamıyorum
    yani format attıktan sonra diske hiç girmeden
    internetten 2 antivirüs(Gdata Bitdefender) 2tane antispyware(SuperSpyware SpyBot)
    indirip tüm pc yi taratıp sildim çıkanları
    daha ne yapabilirim ki
    acaba güvenli moddamı yapmalıydım bunları
    şimdi onuda denerim yarın ama anlıyamıyorum
    yeni formatlanmış sisteme antivirüs kurulu iken nasıl giriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AHZ

task host sorunu giderilmiştir. Hotfix i kurduktan sonra hiçbir sorun kalmadı. Bilginize :)

senin taskhost sorunun şu şekildemiydi
    advandec system care dan SmartRam le görünün Pagefile.sys
    normal 350-400 mb ken
    bu taskhost virüs veya keylogger galiba yani pc bulaşınca
    5-6 chrome sayfası açınca 2.1 gb lara ulaşıyor
    yani internete girişlerde bilgisayarın verimi düşüyor aşırı yavaşlıyor ve bazen donuyor
    yani bu sorunu düzeltebildinmi Hotfix le
  • Ben yerinde olsam sistemi tamamen parçalardım ramleri hdd falan sökerdim elektirigi boşaltılmış şekilde, sonra daha öncesinde kurulum yapmadıgım win 7 ile kurulum yapardım. herhangi bir flash disk falan takmadan hdd tamamen biçimlendirilmiş şekilde sistem değerlerine bakardım. Yani bu yazdıklarım amatörce gelebilir birçok kişiye ama yapılabilecek başka birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTWYL

Ben yerinde olsam sistemi tamamen parçalardım ramleri hdd falan sökerdim elektirigi boşaltılmış şekilde, sonra daha öncesinde kurulum yapmadıgım win 7 ile kurulum yapardım. herhangi bir flash disk falan takmadan hdd tamamen biçimlendirilmiş şekilde sistem değerlerine bakardım. Yani bu yazdıklarım amatörce gelebilir birçok kişiye ama yapılabilecek başka birşey yok.

zaten bende benzer birşey yapmayı planlıyordum
    160 gb olan C ve D den oluşan diskimdeki dosyaları
    arşivimin olduğu 1 tb diğer diske atıp o diski sökücem
    sonra dışardan aldığım bir flash diske başka bir bilgisayara win7 bootlayıp
    gelip burda format atıcam tabi diski tamamen biçimlendirdikten sonra yapıcam bunu
    aklıma başka birşeyde gelmiyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackertarkan

quote:

Orijinalden alıntı: AHZ

task host sorunu giderilmiştir. Hotfix i kurduktan sonra hiçbir sorun kalmadı. Bilginize :)

senin taskhost sorunun şu şekildemiydi
    advandec system care dan SmartRam le görünün Pagefile.sys
    normal 350-400 mb ken
    bu taskhost virüs veya keylogger galiba yani pc bulaşınca
    5-6 chrome sayfası açınca 2.1 gb lara ulaşıyor
    yani internete girişlerde bilgisayarın verimi düşüyor aşırı yavaşlıyor ve bazen donuyor
    yani bu sorunu düzeltebildinmi Hotfix le

Aradan geçen zamana bakar mısın, hatırlamıyorum bile...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.