Şimdi Ara

win 7 task host window sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
57.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • başlat düğmesine bas oraya (msconfig) yaz başlatmaya gir orada taskhost u bulursun
  • Hayır orada taskhost bulunmuyor.

msconfig sistem yapılandırması hizmetler sekmesine baktım orada da göremedim.

Bu sorun aylardır bende de oluyor ve halen çözümünü bulabilmiş değilim. Defalarca baştan temiz Windows kurulumu yaptım. Nafile. Aynı Windows üç bilgisayarda daha kurulu onlarda bu sorun yok. Bir tanesinde ille de çıkıyor bu karşıma. Ne denediysem olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 31 Mayıs 2014; 0:40:56 >
  • arkadaşlar bu sorun bendede var arka planda win 7 task host diye bir şey çalışıyor bilgisayarın ramini %58 bilgisayarda hiçbirşey yapılmamasına rağmen işlemciyi %100 kullanıyor lütfen bilen biri yardım etsin bunun çözümü nedir? Windows 7 ultimate 32 bit sp1 kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intel1111 -- 20 Eylül 2014; 11:03:38 >
  • taskhost bendede var ama hata falan vermiyor işlemlerde çalışıyor gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce başlat menüsüne REGEDİT yazıp çıkan programı çalıştırın. sonra HKEY_LOCAL_MACHİNE yazan yere çift tıklayın daha sonra SYSTEM e çift tıklatın ve orada windows yazan klasörü seçin.yan tarafta ERROR MODE adlı birdosya çıkacak o dosyaya sağ tıklayıp DEĞİŞTİR i tıklatın ve 2 yazın
    video içinwww.youtube.com/watch?v=ypcALPBx2Zo
  • taskhost.exe dosyası işlev hatasından kaynaklıdır.http://ademocut.com/task-host-window-bekliyor-sorunu-nasil-cozulur/ birde bu konuyu okuyunuz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.