Şimdi Ara

win 7 ultimate 64 bit kurdum 1080p yardim acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsun p2250 monitor 1920x1080
    amd phenom 955 black e.
    1 gb vapor x 5770 128bit saphire ( ekran kartimin son driveri 10.10 win 7 64 bit kurulu )
    4 gb ddr3 1600 mhz ram kingston
    gigabyt 870a

Simdi ilk basta monutorume bagli olan bir agp 3650 ekran kartli 1gb ramli dusuk bir sistemim mevcuttu. Bu monutor ile p2250 hic bir sorun yasamadan dvi to dvi baglantisi yaparak hd 1080p cozunurlukde goruntu alabiliyordum. ( catalst control centar dan ayar yaparak )
    Yeni topladigim kasaya ilk once xp yukledim ve bundada rahat bir sekilde 1080p li yukse hd cozunurluk elde ettim.
    daha sonra ultimate 64 bit kurdum ve bana onerilen cozunurlugun 1050 oldugunu belirterek daha ustune cikamadim. ekran karti catalst control centar a girerek hic bir sekilde 1080p cozunurluge ulasamadim bildigim herseyi denedim ama basarili olamadim.

Ve sizlere danismak istedim yardimci olursaniz cok sevinirim tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackjeo -- 26 Ekim 2010; 23:24:09 >

• İlk önce ekran kartının driverini kur sitesinden en güncelini ozaman sorunun çözülecektir.Tahminimce
  • Şunu yüklemeyi deneyiniz
  • merhabalar is dolayisi ile anca bakiyorum
    yanitlariniza gelince en son driver yuklu zaten genede olmuyor
    ben catalst center yoneticisinde digital panel DVI bolumu yok o yuzden ayar yapamiyorum... baska yonetimi varsa solerseniz sevinirim
  • valla bunun çözümü biraz zor gibi windows 7 den vazgeçmek istemiyorsanız üstüne xp kurun filimlerde xp oyunlar w7yi kullanını
  • benzer sıstem bendede sorun var
    5830 hdmı wın7 ultımate benqhd2420

sıkıntılı hdmı dan goruntu almak 10.10 kurulu sıstemde eskı suruculerıde denedım aynısı oldu fark yok yanee dvı bagladım bende ıstedıgım gıbı olmadı ama ıdare edecezz bır cozum bulunsa super olurr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.