Şimdi Ara

WİN 7 WİN XP SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar win 7 yükleyecektim ki şöyle bi sornum var yükliyeceğim sabit disk i silemiyorum yani C'de win xp var onu kaldıramadım D' kısmında görünüyor yani sil ve format ikonları aktif ancak C kısmına tıkladığımda aktif olmuyor ne yapmam gerekli?Şuan yükledim acaba kendi siliyormu diye ancak silmiyormuş.Windows xp yi ''windows old'' olarak 1 dosya halinde toparlamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkpentagram -- 7 Kasım 2009; 13:39:27 >

• windows.old klasörünü sağ tıkla özellikler/güvenlik/gelişmiş/sahip/düzenle
    çıkan pencerede "nesnelerin ve alt kapsayıcıların sahipliğini değiştir" önündeki kutuyu işaretle ve yeni sahibi bölümündeki 2 tane olan kullanıcıdan administrator olmayan yani kendi kullanıcı adınla başlaynı seç ve tamama bas. Sahiplenme işlemi başlar ve uzun sürer. Bitince windows.old klasörünü silebilirsin.
  • @ asilboldon
    cevabın için çok sağol halletim. Birşey daha soracağım bende airties wus-201 usb adaptör var onun driver ı 2000/xp/vista uyumlu ve win 7 ürün imzasını kabul etmiyor vs.vs. imzayla ilgi şeyler var aypıt yöneticisinde falan görünüyor ama çalışmıyor onu nasıl halledebilirim
  • Setup.exe ile yüklediklerini kaldır. Aygıtı tak. Aygıt yöneticisinden aygıtı sağ tıkla (Generic bluetooth olarak adlandırmıştır). Sürücü yazılımını güncelleştire bas. Çıkan pencede alttaki seçeneğe bas. Sonra çıkan pencerede tekrar alttaki seçeneğe bas. Çıkan pencerede "Disket var" a bas ve kurulum Cd sindeki "autorun" dosyasını göster ve aç a tıkla. Kurulum başlayacaktır. Şayet Vista uyumlu bir adaptörse sorunsuz kullanabilirsiniz.
  • ''autroun'' u gösteremiyorum yani cd içine baktığım yerdeki ''tüm klasörleri göster'' yeri aktif olmuyor
  • Ürün cdsi elinizde ise disk yolu olarak onun içerisinde driver klasöründe tusb1150 adlı kur dosyası çıkıyor. Ona tıklayın ve kurulumu sorunsuzca yapın. Ben de aynı sorunu yaşıyordum ancak bu şekilde usb adaptörümü windows 7 tanıdı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.