bilgisayarıma win7 64bit işletim sistemi kurmak istiyorum. windows açık iken kurmayı denedim
"Bu dosyanın sürümü çalıştırdığınız Windows sürümüyle uyumlu değil. Bilgisayarınızın sistem bilgilerine bakaraksize programın x86 32-bit veya x64 64-bit sürümlerinin hangisinin gerektiğini belirleyin ve ardından yazılımın yayımlayıcısına başvurun"
hatasını veriyor bu sorunu nasıl giderebilirim.Buna benzer sorunla karlışana var mı
Bilg. win7 32 bit kurulu.
Bilgisayarı CD'den başlatmanız gerekiyor. Yani;
BIOS'a girip "first device boot" sekmesini "cd-rom" olarak ayarlayın ve F10'a bastıktan sonra "Y" tuşuna basın. Pc yeniden başlayacaktır. Yeniden başlayınca siyah ekran üzerinde "CD/DVD'den Önyükleme İçin Bir Tuşa basın" yazısı çıkınca herhangi bir tuşa basın ve format işlemini tamamlayınız..
elimde iso dosyası yok kurulum dosyalarını dvd ye yazarken de sorun çıkartıyor o yüzden dvdsiz çalıştırmak zorundayım
quote:
Orijinalden alıntı: uyk_RA
teşekkürler ama
elimde iso dosyası yok kurulum dosyalarını dvd ye yazarken de sorun çıkartıyor o yüzden dvdsiz çalıştırmak zorundayım
Dvd ye yazarken nasıl bi sorun ile karşılaşıyosunuz.Biraz daha açarmısınız
hata şu
the following problems occurred during the burn process: rename file microsoft-windows-iis-clientcertificatemappingauthentication-deployment-dll.man rename file microsoft-windows-iis-iiscertificatemaooingauthentication-deployment-dll.man rename file application-experience-program-compatibility-assistanr-replacement.man
O zaman bozuk o windows başka bi tane satın alın.
çalışan bir windows 7 64bit aldım bu sefer de sorun windosu kurarken
1 windows dosyaları kopyalanıyor 2 windows dosyaları genişletiliyor 3 özellikler yükleniyor 4 güncelleştirmeler yükleniyor 5 yükleme tamalanıyor
son aşamaya geliyor ve sonunda mavi ekran hatası alıyorum nedeni ne olablir
araştırmaya devam ettim ve bios özelliklerinden Hyperthex özelliğini disable etmem gerektiğini buldum ve şu ana 64bit kurmuş bulunuyorum yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme