XP Cd sini takıp reset attıkdan sonra kur yukleme yaptıkdan sonra...
Birden bu hatayı alıyorum...
Win 7 den Kurtulup XP kullanmak istiyorum...
Sata Entegreli XP sp 3 indiriyorum şimdi umarım o sorunu çözer gerci bildigim kadarıyla denediğim format cd side sata entegreli
laptopumu 6 ay once aldım acer marka... amerikadan
sabit diskini ahci moddan ide moduna almayı deneyebilirsiniz
Windows XP yükleyeceğiniz diski tam halde silin. Bunu yapmak için diskpart disk yöneticisi kullanın.
diskpart disk yöneticisini açın (windows 7 dvdsi ya da xp cd'si kurtmarma konsolu ile) xp yüklenecek diski "select disk x" diye seçin (x=sürücünün kendisi, 0-1-2... vs.) ardından "clean" deyin ve bütün diski silin windows vista ya da windows 7 yüklü bilgisayara windows xp kurarken bu sorun her zaman ortaya çıkar. her türlü soru için pm atınız..
not: diskpart ile diski silmek bütün verilerinizin kaybolmasına neden olacaktır.
kardeş benim bi kaç sorum olacak disk temizleme konusunda. w7 kullanıoyrum format atacağım aynı sorun bende de var. farzedelimki diski temizledim.sonra format cd sini taktığımda kolay bi şekilde format a başlar mı . yoksa yapmam gereken başka şeyler var mı
aytıyetten ahcı konumunda şu an harddisk. onu ıde yapsam olurmu ki .
ıde moduna alıp deneyin.
ıde moduna aldım tekrar mavi ekran verdi harddiski formatlayıp deneyecem , inş servislik yapmam pc yi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme