Şimdi Ara

Win 8.1 Dreamsparktan iniyor, inince ne yapmam lazim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce hic format atmadim. üniversite ögrencilerine windows 8.1 bedavaymis. ben de kayit oldum, keyi aldim ve su an bilgisayarima win 8.1 pro iniyor. iso dosyasy degil su an SDC dosyasi olarak gözüküyor belki indirme bitince iso oluyordur onu bilmiyorum. bir tane de biçimlendirdigim usb var elimde. indirme islemi bitince ne yapmam gerekiyor? yani direk o dosyayi flasha mi aticam yoksa baska bir program falan mi kullanmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi von Hohenheim -- 29 Ekim 2015; 19:13:10 >

• İso dosyasını usb' ye yazdırıp kurulum yapacaksınız...
  • Windows USB/DVD Download Tool programı ile Flash disk veya DVD'ye yazdırıp kurulumu yapacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 29 Ekim 2015; 19:35:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

daha önce hic format atmadim. üniversite ögrencilerine windows 8.1 bedavaymis. ben de kayit oldum, keyi aldim ve su an bilgisayarima win 8.1 pro iniyor. iso dosyasy degil su an SDC dosyasi olarak gözüküyor belki indirme bitince iso oluyordur onu bilmiyorum. bir tane de biçimlendirdigim usb var elimde. indirme islemi bitince ne yapmam gerekiyor? yani direk o dosyayi flasha mi aticam yoksa baska bir program falan mi kullanmam gerekiyor?

Halletinmi hocam kurulum işini? Bende okulun verdiği mail hesabı ile kayıt oldum. ancak indirmeye bugün başlamadım. dosya boyutu ne kadar acaba tam olarak evde 8gblik flash bellek var yetermi acaba diye düşünüyorum?
  • 8 gb yeter 4 gb bile olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

8 gb yeter 4 gb bile olur

Teşekkürler. Sizin vermiş olduğunuz linki de indirdim Windows inince o program ile usb ye atacağız dosyayı değil mi? Bu arada USB'nin içinde farklı alakasız dosyaları silmem gerekiyor mu kalsa bir sorun olur mu format esnasında?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

quote:

daha önce hic format atmadim. üniversite ögrencilerine windows 8.1 bedavaymis. ben de kayit oldum, keyi aldim ve su an bilgisayarima win 8.1 pro iniyor. iso dosyasy degil su an SDC dosyasi olarak gözüküyor belki indirme bitince iso oluyordur onu bilmiyorum. bir tane de biçimlendirdigim usb var elimde. indirme islemi bitince ne yapmam gerekiyor? yani direk o dosyayi flasha mi aticam yoksa baska bir program falan mi kullanmam gerekiyor?

Halletinmi hocam kurulum işini? Bende okulun verdiği mail hesabı ile kayıt oldum. ancak indirmeye bugün başlamadım. dosya boyutu ne kadar acaba tam olarak evde 8gblik flash bellek var yetermi acaba diye düşünüyorum?

hallettim sayılır hocam. dosya boyutu 3.5 gb falan yani 4gb yeterli olur. benim şu an sorunum fps çok düşük nedense. bütün driverları falan güncelledim ama çözemedim bir türlü.

Siz hangi Windows sürümünden geçmiştiniz hocam? Ben win7 den geçeceğim. Performans anlamında da iyi yorumlar vardı oysa ki birde bedava olarak bulduk büyük nimet kaçırmayayım dedim.

• Program USB diski Windows ISO'sunu atmadan önce formatlıyor dosyalar önemli değilse hiç sorun olmaz.
  • Teşekkürler dostlar an itibariyle yükledim Windows'u @MRT_ @Snefru

• Hayırlı olsun rica ederiz güle güle kullanın
  • quote:

Teşekkürler dostlar an itibariyle yükledim Windows'u @MRT_ @Snefru

petformans acisindan ne durumda hocam? ben o sorunu cozmeyi basardim su an gayet memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Teşekkürler dostlar an itibariyle yükledim Windows'u @MRT_ @Snefru

petformans acisindan ne durumda hocam? ben o sorunu cozmeyi basardim su an gayet memnunum.

Şuan gayet iyi hocam. Çok beğendim. Özellikle de orjinal bir windows kullandığını bilmek daha da güzel. Şuan Office Programlarını da Ücretsiz bir şekilde kurdum. Üniversite öğrencileri için Office programları da ücretsiz, haberiniz yok ise onları da kurun illaki lazım olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.