Şimdi Ara

Win 8.1 e güncelleme sonucu çökme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1hafta önce exper bilgisayar aldım windows 8 sonra dün 8.1 e yükselttim ve video açtığımda pc mavi ekran verdi kişisel bilgisayarınızda bir sorun oluştu diye resetlendi sonra herşeyde mavi ekran verip farklı hatalarla kapandı en son avastı yüklerken bir kapandı açmaya çalışınca onarıma hazırlanılıyor dedi onaramadı seçenekler çıktı çık ve 8.1 den devam et olmadı her şeye tıkladım hepsinde aynı şey geri geldi bilgisayarım çöktümü exper canlı desteği arıyorum 1.sıraya gelince telefonu kapıyolar daha yeni aldık içi bomboş pc nin masaüstünde exper kurtarma diski ve windows 8 dvd yazıcı vardı onları yapmadım ben keşke yapsaydım açılış ekranından ileri gidemiyorum format attırmalımıyım orjinal windows 8 im gidicekmi ayrıca sadece d disk var
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kimsenin bir fikri yokmu fabrika ayarlarına döndürürkende mavi ekran verdi
  • Bende haziran yada ağustosta 8.1'e geçmeyi düşünüyordum. Bu olayı gördükten sonra 6 ay daha beklemek lazım sanırım.

Sizin sorununuza gelince format atarsanız Windows'un orijinalliği bozulacaktır. Şuanda bilgisayarı açtığınızda nereye kadar gidebiliyorsunuz ? Bilgisayar ayarlarına erişebiliyor musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi alalı 1 hafta oldu ben yurttaydım dün geldiğim gibi 8 i çözemeden 8.1 yaptım hersey gayet normaldi video izlerken mavi üzgün ekran geldi felan derken eset yükledim boş bilgisayarı tarattım 2 virüs buldu yüzde 62 de gene mavi ekran sürekli en son evestı yüklerken kapattı şimdi ise 3 secenek geliyor çık ve 8.1 ile devam et gelişmiş seçenekler bilgisayarı kapat gelişmiş secenekte bir sürü ayar var çoğu olmadı bilgisayarcı amca 8 ile 8.1 in çakıştığını ve pc min çöktüğünü söyledi
  • Windows 8 formatı atan varmış bizim burda nasıl olcak o iş win 8 in çakmasını buldularmı bana sorun çıkartırmı orjinalden farkı ne olur bilgisayarın içinde windows 8 dvd yazıcı diye bişey vardı format atınca o gider değilmi ne yapmalıyım bi bilgisayarcıda win 7 formatı atıyo 30 tl ye orjinalmi dediğimdede sayılır diyor
  • Format atarsanız orijinali bozulacaktır. Güncellemelerden yararlanamayacaksınız.

Karşınıza gelen ayarlarda ''bilgisayarı sıfırla'' diye bir seçenek var mı ?

• hepsini denedim normal sıfırlamada mavi ekran verdi sürücü sıfırlamada sonda bir hata oluştu kaydedilemedi dedi sanırım tek çare format :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • windows 8 daha iyi stabil çalışıyor bence gereksiz
  • Ben şimdi bi bilgisayarcıya windows 8 formatı attırırsam bana zararları ne olur windows 7 mi yaptırmalıyım
  • Bilgisayarı sıfırlarken bir seçenek olmalı. Parantez içinde ''bu işlem çok daha uzun sürer'' diye. Onu seçip tekrar deneyin.

Teknik servise gönderirseniz orijinalliği bozulmaz ama illaki format atmak istiyorum diyoranız Windows 8 yükleyin. Win7'ye göre daha az veri kullanıyor.

EDIT: Bilgisayar size Win8 yüklü geldiğine göre sürücülerin uyumluluğu için Win8 yüklemenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 11 Mayıs 2014; 18:21:01 >
  • dediğinide denedim tam biterken bir hata oldu bilgisayarınız sıfırlanamadı dedi servise versem 40 tl civarı para alır diyolar
  • Birşey öğrendim win 8 in lisans kodu bios a gömülüymüş ben komut istemine ulaşabiliyorum ordan lisans kodunu öğrensem ve win 8 formatı atıp o lisansı girsem nasıl olur?
  • 2 farklı işletim sistemi kodu var. Bazıları tek bilgisayara özel. Eğer öyleyse kod işe yaramaz ama siz fotmat atmayı kesin kafaya koymuşsunuz. O kodu alıp bir deneyin olmazsa orijinal kullanmazsınız.

• o ikisinide alayım ben birde kms scoıp gibi bir program var 180 gün lisanslayan o program felan olmazmı birde formatsız nasıl düzelteceğim yav
  • Resimlerle destekleseniz menude ne var ne yok bende dahil başka arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır. Formatsız çözüm mümkün gibi.

En kötü ihtimal ya teknik servis yada format.

• bu 3 ünden fazla ileri gidilemiyor hepsinde hata oluyor komut istemi hariç sanırım
     Win 8.1 e güncelleme sonucu çökme Win 8.1 e güncelleme sonucu çökme Win 8.1 e güncelleme sonucu çökme

• Önce bilgisayarı yenileyin seçeneği ile tüm ayarları sıfırlayın ardından bilgisayar sıfırlamayı seçin. Sıfırlayacağınız zaman sadece Windows'un yüklü olduğu yeri seçin. Yani C diski.

Bu yöntem işe yaramazsa beni bilgilendirin. Birkaç arkadaşıma bu sorunu sorup çözümü var mı diye sorarım. Birde BIOS'a erişebiliyorsunuz değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 11 Mayıs 2014; 22:21:11 >
  • biosa erişebiliyorum ve sanırım yenileme seçeneğinide denedim ben yarın yurda gidiyorum ancak haftaya tekrar bilgisayar kullanabilirim nasıl iletişime geçeceğiz
  • bilgisayarı aldığında recover dvdsi veya flash oluşturmadın mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.