Şimdi Ara

win 8.1 güncellerken %82 de kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win 8.1 yüklerken yeniden başlatma istiyor yeniden başlattığımda bilgisayar açılmadan ayaralanıyor diye bir şey çıkıyor yanında da yüzdesi çıkıyor yüzde 82 ye geldikten sonra ne kadar beklesemde ilerlemiyor çözümünü bilen biri yardımcı olursa minettar olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam nasıl çözdünüz aynı lanet olası sorunla cebelleşiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenewbie

Hocam nasıl çözdünüz aynı lanet olası sorunla cebelleşiyorum

unuttum hocam ama sanırım bilgisayarı kapatıp tekrar denedim oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bugün 2 kere denedim olmadı en sonunda pcyi kapattım bir daha deneyeyim mi sıkıldım çünkü artık
  • quote:

Hocam bugün 2 kere denedim olmadı en sonunda pcyi kapattım bir daha deneyeyim mi sıkıldım çünkü artık

dene hocam bende öyle ildu çünkü ama googledanda bak

• Hocam kafayı yiyecem dün güncellerken elektrik kesildi kapatmak zorunda kaldım şarjı bitiyomuş kapattım şimdi yeniden deniyorum aldığım hataları internette aratıyorum denilen her lanet şeyi yaptım bir b...olduğu yok çıldıracam
  • quote:

Hocam kafayı yiyecem dün güncellerken elektrik kesildi kapatmak zorunda kaldım şarjı bitiyomuş kapattım şimdi yeniden deniyorum aldığım hataları internette aratıyorum denilen her lanet şeyi yaptım bir b...olduğu yok çıldıracam

format atabilme şansın varsa at öyle dene bide

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 çok yavaş açılıyor.
    11 yıl önce açıldı
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam oldu tüm yardımlarını için teşekkürler. Bu arada siz W10'a geçtiniz mi?
  • quote:

Hocam oldu tüm yardımlarını için teşekkürler. Bu arada siz W10'a geçtiniz mi?

hayır hocam daha düşünmüyorum biri ac ay sonra geçerim nasil çözdünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son DH Bükücü -- 2 Ağustos 2015; 18:26:55 >
  • Hocam dediğim gibi şarj bitiyordu elektrik gitmişti kapatmıştım. Sonradan açtım yine yaptım bu sefer hiç dokunmadım kendi ilerledi bayağı uzun süre 82'de takılı kaldı sonra 99'da 10 dk bekledi sonra hazır olunuyor'da bir 5-10 dk bekledi açıldı sağolun
  • Aynı sorunu yaşıyorum. Bilgisayara format atmıştım windows update'den tüm güncellemeleri falan yaptım. Windows 8'den 8.1'e geçicem ama dün 3 saat bekledim %82 de takıldı olmuyor diye kapattım. Bugün yine deneyim dedim 5 saattir bekliyorum hala %82 de takılı kaldı. Napayım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tabiiyaa

Aynı sorunu yaşıyorum. Bilgisayara format atmıştım windows update'den tüm güncellemeleri falan yaptım. Windows 8'den 8.1'e geçicem ama dün 3 saat bekledim %82 de takıldı olmuyor diye kapattım. Bugün yine deneyim dedim 5 saattir bekliyorum hala %82 de takılı kaldı. Napayım ?

hocam üsteki arkadasa dediklerimden baska bi çözüm bilmiyorum üsteki mesajlari oku olmazsa microsiftu ararsin

• Bir kaç saat daha bekleyince oldu hocam. Sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.