Şimdi Ara

Win 8.1 internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar win8.1 i yükledim ancak internete girmiyor. Modem falan tüm kabloları yerinde ayrıca telefondan da giriliyor internete. Bir site aradığımda internete bağlanılamadı diyo ama internet bağlı gözüküyo lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse yokmu koskoca forumda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can1920

Kimse yokmu koskoca forumda

Driver Scanner ile yada pcnın marka modelıne gore Anawebsitesine gırerek gereklı ve guncel drıverlerı kurunca problemın cozuleceğini umut edıyrm
  • Teşekkürler bi deniyim

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtuzn

quote:

Orijinalden alıntı: Can1920

Kimse yokmu koskoca forumda

Driver Scanner ile yada pcnın marka modelıne gore Anawebsitesine gırerek gereklı ve guncel drıverlerı kurunca problemın cozuleceğini umut edıyrm

Zaten güncel diyor ve yüklemiyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can1920 kullanıcısına yanıt
    Driveri Komple Yazılımınıda Sil diyerek silin ve El ile googleden isimlear ayarak kurmayı deneyınız ?
  • quote:

Driveri Komple Yazılımınıda Sil diyerek silin ve El ile googleden isimlear ayarak kurmayı deneyınız ?

Driver le ilgisi yok gibi görünüyr güncelledim ama yine olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    win 7 de internet kesilme sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    16 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Win 8.1 İso Nereden İndirdin ?, Olmadı Microsftun Sitesinden Orginal win 8.1 indir Buda Linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_99505599/tm.htm Buradan indirdiğin ile temiz bir format çek, Ben sahsen Musterilerime format atarken surucu bulamama gıbı bı sorun olmuyr değil ama, İlk update yaparken illakı eksık suruculerı kuruyor.
  • quote:

Win 8.1 İso Nereden İndirdin ?, Olmadı Microsftun Sitesinden Orginal win 8.1 indir Buda Linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_99505599/tm.htm Buradan indirdiğin ile temiz bir format çek, Ben sahsen Musterilerime format atarken surucu bulamama gıbı bı sorun olmuyr değil ama, İlk update yaparken illakı eksık suruculerı kuruyor.

Win 8 i kaçak yollardan edinmiştim 8.1 e güncelle uyarısı geldi güncelledim sonra bu internet sorunu cıktı dediğin programı indirdim ama garip bir şekilde language yerine tıklıyorum diller cıkmıyor sadece boş bir bölim cıkıyor nabcam ?

• Tamam hallettim :-D :-D :-D başlangıç menüsündeki internet explorerden girince sorunsuz açıyor. Artık ordan girerim Konu Kilit
     Win 8.1 internet sorunu

• Yawww offf bu sefer de Fps li oyunlara girmiyo sunucu ile bağlantı kesildi diyeee

Orginal İmage indir temiz format at Kafan rahat etsın, baska yerden ındırdığin win8.1 ler oynanmadık yeri yok, belkide neler neler gömmüşlerdir Kimbilir ? :)
  • Ahaha :-D haklısın senden bişey isticem 2 kişilik anlık konuşabilrceğimiz bir yere geçebilir miyiz ?

• quote:

Orginal İmage indir temiz format at Kafan rahat etsın, baska yerden ındırdığin win8.1 ler oynanmadık yeri yok, belkide neler neler gömmüşlerdir Kimbilir ? :)

? Link atarmısın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.