Şimdi Ara

Win 8.1 single language yedek yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleyküm.Başlıktan da gördüğünüz üzere win 8.1 single language kullanıyorum.İmaj(.iso) dosyası olarak sistemin yedeğini almak istiyorum.Komut satırında recimg komutu varmış onu kullansam sistem yedeğini alabilir miyim?Eğer bunu yapabiliyorsam format atacağım zaman kendi .iso dosyamı kullanmayı düşünüyorum.Bu komut istediğimi yapmayacaksa önerebleceğiniz bir program varsa yazarsanız çok iyi olur.
    Ek olarak Acronis True İmage ile alakalı bir sorum olacak: Acronis True İmage'i bootable media özelliği ile cd den çalıştırdım yedek alacaktım.1 tb harddiskim var.%60'dan fazlası dolu.Ben zannediyordum ki alacağım yedek taş çatlasa 20gb falan olur ama hiç de öyle olmadı bayağı bir fazla boyut istiyordu.Acronis hakkında bildiklerinizi de yazarsanız sevinirim.

• http://7.enpedi.com/2010/05/windows-7-sitem-yansmas-yedegi-imaj.html
    Bu linktekiler win 8.1de de varsa oradan yapsam olur mu?
  • Hocam clonezilla diye bi program var ücretsiz aslında kurup deneyecektim fakat çok teferruatlı bişey olduğu için deneyemedim, live cd - usb oluşturup oradan backup alıyor program yani çalıştığın sitem çökse bile yedekten geri getirebilirsin kullanacağın programda bu özelliğin olması önemli şurada bi kaynak var
    http://www.musabyardim.com/clonezilla-ile-imaj-olusturma-ve-imaji-geri-yukleme/
  • quote:

Orijinalden alıntı: benv3kendim

Hocam clonezilla diye bi program var ücretsiz aslında kurup deneyecektim fakat çok teferruatlı bişey olduğu için deneyemedim, live cd - usb oluşturup oradan backup alıyor program yani çalıştığın sitem çökse bile yedekten geri getirebilirsin kullanacağın programda bu özelliğin olması önemli şurada bi kaynak var
    http://www.musabyardim.com/clonezilla-ile-imaj-olusturma-ve-imaji-geri-yukleme/

Çok sağol kardeş ama benim istediğim şey bu değildi.Ben direkt olarak alınan imajın(.iso) usb veya cd ye yazdırılıp windowsun kurulum ekranından kurulabilecek şekilde olmasını istiyordum.Yani şöyle düşün orijinal windows iso dosyası yerine kendi sistemimizin iso sunu oluşturuyor ve ondan krulum yapıyoruz.Bu mümkün mü?

• bunun gibi mi acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: snop02

bunun gibi mi acaba...

Allah razı olsun kardeş deneyeceğim.Hatta çalışırsa videolu anlatım da koyabilirim belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 28 Şubat 2015; 15:44:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Programı biraz araştırdım galiba tam aradığım program.Tekrar sağol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • önemli değil hocam...
    yalnız antivirüs programını kesinlikle kurmadan imaj almayı unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: snop02

önemli değil hocam...
    yalnız antivirüs programını kesinlikle kurmadan imaj almayı unutma

İnanır mısın hiç antivirüs kullanmıyorum.Win defender dahil tüm korumalar kapalı.İşlem merkezi sürekli aç aç diyor sinir oluyorum.Virüslere bulaşmamak için önemli olan bilgisayar ve internet hakkında bilinçli olmak.Özellikle de şu reklam virüslerine karşı.Arada bir geri yükleme noktası oluşturmak da alınabilecek önlemlerden biri tabii.geri yükleme noktası da işe yaramazsa önceden oluşturduğumuz kurtarma sürücüsünü kullanabiliriz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 6 Mart 2015; 20:06:26 >

• bende kullanmıyorum...
    sadece uyarayım dedim tedbir amaçlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.