Şimdi Ara

WİN 8.1 VC + + + 2008 x64 YÜKLEME HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar Origin üzerinden satın almış olduğum oyunu “vc++ 2008 x64″ redist dosyasını kuramadığım için çalıştıramıyorum. Daha sonra manuel olarak aktif etmek istediğim de aşağıdaki görüntülerde belirtilen hataları aldım ne yaptıysam sorunu çözemedim . Yardımcı olabilir misiniz. ( İşletim sistemi Lisanlı win8.1 pro 64 bit 1. resim oyunun kurulumu ve ikİnci resim alınan hatayı gösteriyor 3. resimde manuel olarak kendim kurmak istediğimde aldığım windows hatasını gösteriyor)
    Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
     WİN 8.1 VC + + + 2008 x64 YÜKLEME HATASI WİN 8.1 VC + + + 2008 x64 YÜKLEME HATASI WİN 8.1 VC + + + 2008 x64 YÜKLEME HATASI

• ibrahim6330 İ kullanıcısına yanıt
    Verdiği hata galiba setup doğru kurulum alanını bulamıyor o yüzden hata veriyor. Kurulum yerini seçme seçeneği var mı? Kendiniz sistemin kurulu olduğu bölümdeki program files klasörüne kurdurmayı deneseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wp-bykrm

Verdiği hata galiba setup doğru kurulum alanını bulamıyor o yüzden hata veriyor. Kurulum yerini seçme seçeneği var mı? Kendiniz sistemin kurulu olduğu bölümdeki program files klasörüne kurdurmayı deneseniz.

Öyle bir seçenek sunmuyor. En delice ya da acemice şeyi yaptım format attım pc ye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.