Şimdi Ara

win 8.1e geçince, vaio sapıttı-fan ve ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şubat 2013te aldığım, win8.li, fan sesi duyulmayan, ısınma sorunu olmayan, gayet stabl çalışan laptobum, bu yıl başında 8.1 e geçince fanı sürekli çalışmaya, ısınmaya başladı. laptobu açar açmaz fan çalışmaya başlıyor ve hiç susmuyor. recovery ile laptobu başlangıç ayarlarına geri döndrdm ve tekrar win8 oldu ama bu sorunlar düzelmedi.

sonynin sitesinden bios, ekran kartı ve anakart güncellemelerini yaptım.

sonuç aynı.

ne olur bir çare söyleyin. nefret ettm laptoptan.

tümm bunla yetmiyomuş gibi, alındı alınalı 3 defa kullandığım HDMI girişinin altındaki çerçeve kırılmış. nasıl olur, kafam almıyor...

modeli: sve1513y1esi

şimdiden teşekkürler.

• yardımcı olabilecek kimse yok mudur?
  • transtürk T kullanıcısına yanıt
    hocam oyun hiç oynamadım. oynamam da. win8e geri döndüm ama düzelmedi. donanıma baktım, uyumsuz çalışan bir donanım yok görünüyor.
    anakartın graphic çipi nasıl zarar görmüş olabilir sizce?

çünkü bu sorunlar, win 8.1e geçince başladı. win8e döndüm, zira düzelmedi...
    graphic çipine yüklenecek bir yaazılım bs yok ama. macafee sadece. onun dışında dizi, film izliyorum, net surf, skype vs....aklım almıyor ya.
    teşekkür ediyorum..

o zaman mecbur servise götürücem. hiç de istemiyodum. servise giden cihazların orası burası kırılıp çizilip geri geliyor malum....

sağol ilgine.
  • Bende de aynı şey oldu benim bilgisayarım svt1312v1es. Bu arada herhangi bir bileşen hasar görmüş olsa zaten kullanmakta sorun yaşardık diye düşünüyorum.
  • öncelikle geçmiş olsun. Sony'nin verdiği tüm programları yüklediniz mi? Eğer yüklemezseniz sıkıntı olabiliyor. Bir de bu tür sorunlar için bios güncellemesi falan çıkarabiliyorlar. Sony destek ile görüştünüz mü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim bilgisayarım hiç ellenmedi. Bu iş 8.1 den ve ondan önce gelen bios güncellemesiyle oldu.
  • bios güncellemesinden de olur. en son bios güncelleyin olmazsa önceki biosa geri dönersiniz. win8.1 ile ilgili olacağını düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.