ses yükseldi ama çok tiz geliyor basları yok ediyor resmen equilazerden parti yaptığım halde teneke gibi bas geliyor iphone takıyorum aynı kulaklığı aynı müziği açıyorum hoplatıyor resmen ne yaptılarsa basları yok etmişler
Evet haklısın , bir müzik dinleme zevkimiz vardı onuda p.ç etti microsoft , hala acabawin7 den xp ye dönsem mi diye düşünürken, belki win8 de değişme olur diye ümitlenmiştim. Yorumlara göre hiçbir değişim yok.Benim denemelerime görede cep telefonu bile höparlöre bağlayınca aynı şarkılarda çok daha iyi ses veriyor.
Yeni oyunlarda ki verim , çökme yapmaması gibi güzellikler yüzünden win7 de kaldım.Ama ses konusu yüzünden win xp ye döneceğim sanırım. Olmadı 2 sini birden yükleriz
bence abartmışsın win7 den xp ye dönmek saçmalıktır.Win7 çok başarılıydı hatta mükemmele yakın win8 i yeni yükledim şimdilik aramız iyi ama yinede ne kadar iyi olduğunu zaman gösterecek.
bence de ses bariz derece kötüleşmiş.
Benim cihazda Sony xloud özelliği var. Ama ne olursa olsun harici bir hoparlör takmadan tat vermiyor bence.
Kötülükten şikayet eden arkadaşlar için bir önerim var;
Ses simgesinin üzerine gelip>>>sağ tık>>>kayıttan yürütme aygıtları>>>hoparlör çift tık>>>gelişmiş>>>Varsayılan biçim kısmından , 24 bit 192000 kbps ı seçip tamama yıklayın.Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra bir şarkı açıp deneyin.
Önceki seçili olanı da buraya yazıp yorum yaparsanız sevinirim işe yarayıp yaramadığını anlamış oluruz.(Bende win8 e ona göre geçeceğim ileride)
Ses ile o kadar oynayamazlarki senin sistemin önemli ses için.
ses kalitesinde artış yok aksine gerileme var nasıl dinliyorsunuz kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: m-99
ses kalitesinde artış yok aksine gerileme var nasıl dinliyorsunuz kardeşim
İşletim sisteminde ses o kadar farketmez ki ne gerilemesi ne ilerlemesi? Çok ufak farklılıklar olur. Ses tamamen senin donanımınla ilgili olan birşey. İyi olmayan donanımın iyi ses vermesini nasıl beklersin?
Laptopun kendi hoparlöründe daha net ses aldığımı rahatlıkla söylebilirim,basslar azaldığından bana öyle geliyor sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum
Laptopun kendi hoparlöründe daha net ses aldığımı rahatlıkla söylebilirim,basslar azaldığından bana öyle geliyor sanırım.
Bass ve tiz oranını düşürürsen netleşir zaten ses, basslar boğar sesi laptop da.
quote:
Orijinalden alıntı: burunısıran
quote:
Bass ve tiz oranını düşürürsen netleşir zaten ses, basslar boğar sesi laptop da.
Zaten win7 ye geri döndüm laptopun kendi programlarında uyumsuzluk çıktı
quote:
quote:
quote:
Windows 8 için yaza kadar beklemeliyiz bence daha çok eksikler görülür
quote:
quote:
quote:
quote:
Malesef öyle, windows 7 ye çıkışından 1.5 yıl sonra geçtim win8 içinde öyle olacak sanırım.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Malesef öyle, windows 7 ye çıkışından 1.5 yıl sonra geçtim win8 içinde öyle olacak sanırım.
Bende aynı çıktıktan 1 sene sonra falan geçtim. Çünkü eksikleri vardı
hort olacak ama ses derinliği ve bassların dengesi konusunda ne yazıkki bir geliştirme olmuş bunu bugün w7 kurunca farkettim sesler polofonik gibi geliyor tüm driverlar ve programlar tamamen aynı olmasına rağmen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme