Şimdi Ara

win 8 firefox

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar yakin zamanda yeni bir laptop aldim dune kadar hicbir sorun yoktu. Dun dota 2 sorun cikarttigi icim birkac kez fisi cekerek pcyi kapattim. Simdi firefox surekli donuyor internette gezemiyorum. Birseyimi yaktim diye supelendim oyunlarda bir sorun yok. Fps dususleri yasamadim. Lutfen yardim.

Edit ; skypeda ve baslangic ekranında da ayni sorun var. Güncelleştirme yapiyor duzelir belki bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagart the Irısh Priest -- 16 Ağustos 2013; 11:31:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkytr

Merhaba arkadaslar yakin zamanda yeni bir laptop aldim dune kadar hicbir sorun yoktu. Dun dota 2 sorun cikarttigi icim birkac kez fisi cekerek pcyi kapattim. Simdi firefox surekli donuyor internette gezemiyorum. Birseyimi yaktim diye supelendim oyunlarda bir sorun yok. Fps dususleri yasamadim. Lutfen yardim.

Edit ; skypeda ve baslangic ekranında da ayni sorun var. Güncelleştirme yapiyor duzelir belki bekliyorum

öyle fişi çekmekle pc mi kapatılır kardeşim deli misin ?
    Win 8 hassastır bu konularda aynı samsung telefonlar gibi çok özellik ama çabuk bozulma .
    Firefox'u sil komple bu prgram yardımcın olur
    http://www.intifada1453.org/your-uninstaller-pro-turkce-2013-program-kaldirma-araci.htm
    ve ikincisi baştan kurduktan sonra
    Firefox Simgesine Sağ Tıklayıp Özellikler Diyorsun...

Hedef yazan kutucuğa "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" /prefetch:1" yazıyoruz..(Tırnak işaretleride aynen dahil)

• Steami sildim sorun azaldi arada hala oluyor. Fisi cekmek zoruna kaldim kapatmak icin komut verince yaklasik 1 saat bekledi ve sonuc yoktu. Simdi dedikletini deniyecegim. Bunu disinda cpuid hwmonitorde 7610m gozukmuyor sadece 7660g gozukuyir bu normalmidir ?

• quote:

Steami sildim sorun azaldi arada hala oluyor. Fisi cekmek zoruna kaldim kapatmak icin komut verince yaklasik 1 saat bekledi ve sonuc yoktu. Simdi dedikletini deniyecegim. Bunu disinda cpuid hwmonitorde 7610m gozukmuyor sadece 7660g gozukuyir bu normalmidir ?

pcyi aradabi temizlemeni tavsiye ederim
    bu prgramı kullan pc performansını 2 katına çıkarır gereksiz prgramları kaldr pc kasmasın benimde öyleydi format attım baştan Win 8 kurdum
    Cpuid ise pcnin kaç ramı varsa ona bağlıdr bana göre normal
    http://www.intifada1453.org/wise-care-365-pro-turkce-2013-indir.htm

• Bilgiaayari tanitmaya basladim. Svchost.exeyi yaklasik bi 15dkdir tariyor orada kaldi.
    Formatta atamiyorum yanina herhangi bir cd verilmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagart the Irısh Priest -- 16 Ağustos 2013; 14:52:46 >
  • quote:

Bilgiaayari tanitmaya basladim. Svchost.exeyi yaklasik bi 15dkdir tariyor orada kaldi.
    Formatta atamiyorum yanina herhangi bir cd verilmedi.

ozman yapacak bişey yok hocam
    başlat menüsü daha duruyor mu ?
  • Pcyi zar zor kapattım. Biraz bekleyeceğim.

Garantiyemi göndersem ne yapsam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Pcyi zar zor kapattım. Biraz bekleyeceğim.

Garantiyemi göndersem ne yapsam ?

çok geç gelir
  • Neyse herşey için saol. Firefox - mcafee silip ccleaner ile tamamen temizledim restart attım. Şuanlık bir sorun yok gibi gözüküyor. /prefetch: 1" ide yaptıktan sonra dahada iyi oldu. Bakalım bir sorun çıkarsa ya format atıcam ya da garantiye göndericem. Bildiğim kadarıyla format atmak garantiyi bozmuyor.

Neyse çok sağol kardeşim.
  • quote:

Neyse herşey için saol. Firefox - mcafee silip ccleaner ile tamamen temizledim restart attım. Şuanlık bir sorun yok gibi gözüküyor. /prefetch: 1" ide yaptıktan sonra dahada iyi oldu. Bakalım bir sorun çıkarsa ya format atıcam ya da garantiye göndericem. Bildiğim kadarıyla format atmak garantiyi bozmuyor.

Neyse çok sağol kardeşim.

önemli değil kardeşim
    evet format atmak garanti dışına çıkmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.