Şimdi Ara

win 8 mobile kamera izleme programı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı yeni telefon alacağım. Nokia lumia 920 almayı düşünüyorum bildiğiniz üzere win8 mobil işletim sistemi mevcut işimden dolayı güvenlik kameralarını cep telefonumdan izleye bilmem gerekiyor android telefonlarda google storeden indirdiğimiz bir programla bunu yapabiliyoruz win8 mobile de buna benzer program var mı yada bilgisayarlarda kullandığımız Windows işletim sistemlerindeki gibi win8 mobile'da direk İnternet explorer'dan bağlantı kurabilir miyiz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugryksl902 -- 7 Aralık 2013; 9:56:45 >

• up
  • up
  • Her dvr kayıt cihaz ve modeli windows mobilleri desteklemez. Dvr kayıt cihazının marka ve modelini bilmediğimden yorum yapamıyorum. Buraya yazarsan cevaplarım. Yada cihazı aldığın yere veya ithalatçısına (Avenir, Neutron, Cenova vs.) sorarsan yardımcı olurlar.
  • serkanseymen S kullanıcısına yanıt
    merhaba, aynı sorun bende de var. nokia lumia 720 üzerinde windows mobile kullanıyorum ve işyeri güvenlik kameralarını izlemek için bir program önerisine ihtiyacım var. Dvr kayıt cihazım Cenova H. 264 Digital Video Recorder. Cihazın teknik servisine sordum onlar da tam bilgi veremediler. Başka birinin İphone telefonu üzerinden izledim fakat telefonum windows olduğu için ben de izlemek istiyorum. Olmazsa telefonumu bile değiştirebilirim. Lütfen yardım. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.