Şimdi Ara

WIN 8 SERIAL REZALETİ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam.. Satın almış olduğum Win 8 Pro lisansı ile , win 8.1 pro kurulumu yapamıyorum.. Bunun çaresi nedir arkadaşlar.. ( 8.1 iso dosyasını da orjinal sürüm olarak indirdim internetten )..

• 8 kur önce
    sonra update ile 8.1 e yukselt
  • korsan kullan sende.Nasılsa satın almışsın günaha girmezsin.
  • Forumda araştır windows 8 key ile 8.1 kurmak diye bulursun çözümü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSINOS

Herkese selam.. Satın almış olduğum Win 8 Pro lisansı ile , win 8.1 pro kurulumu yapamıyorum.. Bunun çaresi nedir arkadaşlar.. ( 8.1 iso dosyasını da orjinal sürüm olarak indirdim internetten )..

Bir yanlışlık olmalı zira bende ilk satılan Windows 8 lisansını (79 liraydı herhalde) almıştım ve Microsoftun sitesinden indirdiğim Windows 8.1 i o lisansla defaatle (bir iki kez değil..belkide 10 defadan fazla) kurdum.

İki ihtimal var.Ya kurmak istediğin sürüm pro değil (single language olma ihtimali daha yüksek) ya kurulumda kullandığın windows dosyası bozuk.

Anlıyacağın ortada serial rezaleti falan yok.Bunu anlattığım sistemle bir sürü bilgisayara bir çok kez Windows 8.1 kurmuş biri olarak söylüyorum.

Orjinal Windows 8.1 proyu indir bence bir kez daha buda linki:

http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/create-reset-refresh-media

Önce medya oluşturu seç (create media) inen dosyayı tıkla..açılan yerden windows 8.1 pro yu seçip indir.

• kijiro K kullanıcısına yanıt
    Yardımların için çok teşekkürler.. Bilmemiz iyi oldu. Ortada seçenek çok olunca hangisi hangisidir bilemiyorsun tabi. Ancak ; MS'un bu durumdaki saçmalıkıları gözardı edilecek gibi değil.. Şu telefonla etkinleştirme işleminden bahsedebilirim mesela..
  • OSINOS kullanıcısına yanıt
    Aslında Telefonla etkinleştirmede bir miktar tüketicinin lehine amacı bir lisansın birden fazla yerde kullanımını engelleme.Sizin lisansınızı başkası kullanmasın diye.Ayrıca Telefonla etkinleştirme yaptıktan sonra bildiğim kadarı ile belirli sayıda normal etkinleştirme yapıyorsunuz.Bu sayı dolunca tekrar telefonla etkinleştirip tekrar belirli sayıda normal etkinleştirme yapılıyor.Bu böyle devam ediyor.

İnş. kazasız belasız kurar keyfini sürersiniz bilgisayarınızın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac Mini M1 256/8
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kalan etkinleştirme sayısı da slmgr.vbs /dlv komutu ile öğrenilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 27 Nisan 2015; 13:12:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.