Şimdi Ara

Windows CE 6.0 Double Dın'a Android Yüklenir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
13.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Jameson Js 955 model Double Dın teybim var. Şimdilerde piyasaya çıkan Android'li teyplerden donanımsal olarak pek bir farkı yok, bunun içindeki gömülü Windows CE'yi kaldırıp yerine Android (versiyonu farketmez) OS yüklenebilir mi yüklenirse nasıl yüklenir hangi versiyonu yüklenir open source var olarak 7 inclik teyplere göre uyumlusu var mıdır ben araştırıyorum bulursam sizinle paylaşacağım siz de bu konu altında fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• Merakla takip ettiğim bir konu,
    Umarım olur bu deneme ve araçlarımızı OBD üzerinden bi güzel izleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derkmen

Merakla takip ettiğim bir konu,
    Umarım olur bu deneme ve araçlarımızı OBD üzerinden bi güzel izleriz

araştırdım yurtdışından da pek örneği yok yapan kimse yok, en olmadı kendim dalcam bu işe :)
  • bence olmaz bu konuda cok derin teknik bilgiye sahip değilim ama bildiğim kadarıyla ürünlerde kullanılan işlemci tipleri işletim sistemleri ile uyumlu olmalı , örnek olarak windows phone işletim sistemi şu an için sadece qualcomm işlemciler ile çalışıyor , bundada böyle bir sorun cıkması muhtemel , elindeki cihaz android için gerekli gereksinimleri karsılıyor olabilir ama ufak bi işlemci farkı işi bozabilir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascall35

bence olmaz bu konuda cok derin teknik bilgiye sahip değilim ama bildiğim kadarıyla ürünlerde kullanılan işlemci tipleri işletim sistemleri ile uyumlu olmalı , örnek olarak windows phone işletim sistemi şu an için sadece qualcomm işlemciler ile çalışıyor , bundada böyle bir sorun cıkması muhtemel , elindeki cihaz android için gerekli gereksinimleri karsılıyor olabilir ama ufak bi işlemci farkı işi bozabilir ...

adamlar çift işletim sistemi yapmışlar yani windows ce nin içinde android çalıştırıyordu bir videoda bunu araştırmak lazım
    Tse Kwongyoutube
    7" 2 din android car pc Dual OS Win CE 6.0 Android 2.3.5 1080P HD Digital TV 3G WIFI IGO8
    http://www.youtube.com/watch?v=MDmIyPT5O0Y

• quote:

Orijinalden alıntı: digital90

quote:

Orijinalden alıntı: pascall35

bence olmaz bu konuda cok derin teknik bilgiye sahip değilim ama bildiğim kadarıyla ürünlerde kullanılan işlemci tipleri işletim sistemleri ile uyumlu olmalı , örnek olarak windows phone işletim sistemi şu an için sadece qualcomm işlemciler ile çalışıyor , bundada böyle bir sorun cıkması muhtemel , elindeki cihaz android için gerekli gereksinimleri karsılıyor olabilir ama ufak bi işlemci farkı işi bozabilir ...

adamlar çift işletim sistemi yapmışlar yani windows ce nin içinde android çalıştırıyordu bir videoda bunu araştırmak lazım
    http://www.youtube.com/watch?v=MDmIyPT5O0Y

emulatör tarzı birşey olabilir ...

• bendede navitech benzer bir double var..

benim derdim android değilde win ce maksimum kaç gb kadar destekler sd card 16 takdım destekledi 32 yada 64 gb desteklermi ..

yada win ce 64gb destekletme yöntemi varmı nette gui format diye bir şey buldum fat32 için ama işe yararmı ona göre bir 64gb sd card almayı planlıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.