Şimdi Ara

Win lose Streaklerin arka arkaya gelmesi ayarlimi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: falconn12

tamamda anlayamadıgım olay bilinçli yapsada bir şekilde yukarıya çıkabilmen değilmi . farklı varyanslardaki oyunun seni yukarıya taşıyor diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Başkanım amaç yukarıya çıkabilmek değil.

Amaç dengeli takımlarla çekişmeli maç oynamak. Yani maçın nasıl olacağını ve sonucu riot değil oyuncular belirlesin.

bunun için de gruplar arası varyansların benzer olması gerekiyor.

bu olmadığı için de ne kazandığın maçlardan zevk alıyorsun ne kaybettiklerinden.

bak bunu şöyle ispatlayabilirim. Lolking'in eski sisteminde kendince elopuanı hesaplıyordu.

o zaman da takım karşılaştırdığımda ortalamalar 1750 - 2000 arası iken oyunda ya sizde ya rakipte -50 ile 150 arası elo puanı olan oyuncu oluyordu.

Bu şu demek kazanan veya kaybeden o oyunda her hangi bir oyuncunun birbiri ile rekabet etmesi imkansız, keyif alması imkansız.

Sözel olarak şu şekilde ifade edebilirsin. ben 10 maç arka arkaya kazandım diye riot'un bana her minyon dalgasından 4 tane minyon kaçıran oyuna yeni başlamış gibi oynayan adc göndermesine gerek yok. Eğer o 10 maçı rakipte böyle oyuncularla kazanıyorsam buna da gerek yok.

kendimce bir seviyem var ve yükselmek veya düşmek için kendi seviyeme yakın oyunlarla oynamak isterim.

aynı eleştiriler rainbow six siege'de dota'da pugb'de oldu. adamlar düzelttiler.

Her oyuncu oyunun sonucunu ve gidişatını kendi oyununun belirlemesini ister. Eğer başka parametreler bunun önüne geçiyorsa oyundan zevk alamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 25 Nisan 2018; 21:52:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

Başkanım amaç yukarıya çıkabilmek değil.

Amaç dengeli takımlarla çekişmeli maç oynamak. Yani maçın nasıl olacağını ve sonucu riot değil oyuncular belirlesin.

bunun için de gruplar arası varyansların benzer olması gerekiyor.

bu olmadığı için de ne kazandığın maçlardan zevk alıyorsun ne kaybettiklerinden.

bak bunu şöyle ispatlayabilirim. Lolking'in eski sisteminde kendince elopuanı hesaplıyordu.

o zaman da takım karşılaştırdığımda ortalamalar 1750 - 2000 arası iken oyunda ya sizde ya rakipte -50 ile 150 arası elo puanı olan oyuncu oluyordu.

Bu şu demek kazanan veya kaybeden o oyunda her hangi bir oyuncunun birbiri ile rekabet etmesi imkansız, keyif alması imkansız.

Sözel olarak şu şekilde ifade edebilirsin. ben 10 maç arka arkaya kazandım diye riot'un bana her minyon dalgasından 4 tane minyon kaçıran oyuna yeni başlamış gibi oynayan adc göndermesine gerek yok. Eğer o 10 maçı rakipte böyle oyuncularla kazanıyorsam buna da gerek yok.

kendimce bir seviyem var ve yükselmek veya düşmek için kendi seviyeme yakın oyunlarla oynamak isterim.

aynı eleştiriler rainbow six siege'de dota'da pugb'de oldu. adamlar düzelttiler.

Her oyuncu oyunun sonucunu ve gidişatını kendi oyununun belirlemesini ister. Eğer başka parametreler bunun önüne geçiyorsa oyundan zevk alamazsın.

Alıntıları Göster
    ha ben yukarıya çıkabilmek için yazdın sanmıştım pardon o zaman. ama eleştirin doğru lafım yok bu arada

• Riot oyun hep bir takım oyunu diyor ama ortada bir gerçek var ki

farklı liglerdeki oyuncuların takım olması imkansız. platın yanına 2 gold 2 silver veriyor, rakibe de 4 gold 1 silver veriyor.

o platın silver ile takım olması, takım oyunu oynaması imkansız. en basitinden top platlar bot silverların olduğu takımda ışınlan atacak totem bulamazlar.

amaçları algıları farklı bir kere nasıl olsunlar. kaç tane arka arkaya tf kazanıp kule alamadığımı bilirim ben. adamlara yalvarıyon b atmasınlar kuleye vursunlar diye.

son riot please videolarına bakın. oyunun sonucunu taşıyan oyuncu değilde takımın en kötü oyuncusunun belirlediğini kabul etmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 25 Nisan 2018; 22:3:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kötüçekirgezix

seri roam atan şampiyonlar

mid için

fizz talon kata akali

top lane için soloq da bence şuanda irelia baya iyi gibi duruyor. Birde alışırsan oynamaya WW deneyebilirsin lanede 1 v 2 atıp gidip birde midi kesersin oyun taşıyan bi hero

orman

kha'zix

rengar

skarner

tabi bunlar bence yoruma tamamen açık şeyler bunlar
    Hocam top ww yapinca kan kokusu alinca cosuyorum farmi birakip bota koşuyom kaybediyoruz :DD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezon 2 den beri oynayan biri olarak sezonlar geçtikçe rekabetin ve oyuncu sayısısının artmasıyla kazanma olasılığı çok düştü artı olarak haritada yapılacak daha çok görev var lanede domine etsen bile seninle beraber en az 2 lane(jungle+bot mesela) kazanması lazımki çok rahat oyunu bitirebilesin tabi birde türkiye de hero seçimleri twitch yayını izleyip gelen kitle ile dolu olduğu için zor halbuki main oynadığı şampiyonları alsalar çok daha iyi olucak , birde üstelik heroyu rankedda geliştirmeye çalışmalarıda ayrı bir sıkıntı
    riotun kasıtlı olarak win streakten sonra patatesleri doldurmasına bende inanıyorum
    Tek başına oynayan için kazanma taktiğini açıklıyorum :Mid ve jungle oynaki bota duo gelme ihtimali artsın top lane de taşıma ihtimali çok düşük o yüzden söylemedim
    hero olarakda mid: midin zayıfsa ziggs ,lux(minionları çabuk temizleyip kule savunmasını çok rahat yaparlar)midin kuvvetliyse orianna fizz yasou twisted fate artık sana kalmış
    jungleda ç eveleyn shaco nocturne aşırı domine edebilirsin ,kayn kha zix rengar banlandığı için söylemedim

bu dediğim en azından gold elodan çıkman için gerekli şeyler sonraki liglerde o kadar patates gelmiyor bu şekilde diamond 1 e kadar çıktım sonra düştüm çıktım falan ama zevk almaya başladım en zor lig gold aşırı yığılma var riotun eşleştirmesi ondan garip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunsnfuckers -- 27 Nisan 2018; 17:14:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zerrohero

Açıklıyorum

Oyuna s3 de basladim sabit bi sekil bu böyle sürer süresinin sebebi sen 4 oyun üst üste kazaninca mental olarak yorgun oluyorsun gözlerin mekanik lerin gittikce tepki süresi azaliyor ondan sonra kaybetmeye basliyorsun

4win 1 lose alinca elon cok yüksek degilse (yani 25 üstü puan alip 12 puan kaybetmiyorsan) 4win1 lose= 2 win puaninda oluyo ve kendine diyorsun ki neden 2 maci fazladan oynadim sonra bi döngü başlıyor işte en son lose serisi yapip ayriliyorsun en mantiklisi 3-4 mac kazanip oyundan cikmak tok karnina oyunu oynamamak sabah uyandığında oyunu oynamak böyle şeyler işte iyi hissettiğinde oynamak

Ve en önemlisi türk serverinda ve türklerle oynanamak
    türk serveri dersin tamam da türklerle ne demek ? sen ingiltere kraliyet ailesindensin sanırım iyi bayramlar kardeşim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.