Bildirim
<<<<<<<<<<<<WİN XP SP2 MASA ÜSTÜ GÖZÜKMÜYORRRRR>>>>>>>>>>
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yokmu yardın -
dostum bak öle bir olay bendede olmuştu
bence ya hardiskinde bir sorun var yada ram larında sorun vardır -
yav beni korkutmayın hocam PC yeni değiştirdim. sadece xp sp2 de yapıyor bunu. 98 kurulu e: ye ama onda yapmıyor. HDD den olsa genel sorun vermez mi. inanın taktım kafaya uyuyamıyom yahuquote:
Orijinalden alıntı: conqurues
bence ya hardiskinde bir sorun var yada ram larında sorun vardır
-
bendede ona benzer bir sorun olmuştu zoom adsl iç modem almıştım onun driverini yüklerken böyle bir sorun oluyorduquote:
Orijinalden alıntı: conqurues
bence ya hardiskinde bir sorun var yada ram larında sorun vardır -
ben de Aztech USB var driverinden olabilirmi acaba ya Format ata ata içim dışıma çıktı :(quote:
Orijinalden alıntı: efece
bendede ona benzer bir sorun olmuştu zoom adsl iç modem almıştım onun driverini yüklerken böyle bir sorun oluyordu
Alıntıları Göster -
Sorun o yüklediğin birkaç programda. Büyük ihtimalle o programlar senin explorer i patlatıyor. Masa üstü gelmeyince ctrl+alt+del yapıp exploreri sonlandır sonra tekrar çalıştır. Masa üstünün gelmesi lazım ozman(bende de olmuştu bu şekilde çözüyordum)quote:
bendede ona benzer bir sorun olmuştu zoom adsl iç modem almıştım onun driverini yüklerken böyle bir sorun oluyordu
Alıntıları Göster -
bazı aygıtları kaldır istersenquote:
Orijinalden alıntı: BallistA_fb
Sorun o yüklediğin birkaç programda. Büyük ihtimalle o programlar senin explorer i patlatıyor. Masa üstü gelmeyince ctrl+alt+del yapıp exploreri sonlandır sonra tekrar çalıştır. Masa üstünün gelmesi lazım ozman(bende de olmuştu bu şekilde çözüyordum)
Alıntıları Göster -
hocam ben ctrl+alt+dlt yapıp oturum Sonlandır yapıyorum sonra oturumu aç dediğim zaman masa üstü geliyor. Exploreri Denemedim. bir de kullandığım programları daha öncede kullanıyrdum böyle bir hata vermiyordu yaklaşık 20 Gündür bu şekilde ben de işte her seferinde format etıyorum yoksa rahat uyuyamıyorumquote:
Orijinalden alıntı: BallistA_fb
Sorun o yüklediğin birkaç programda. Büyük ihtimalle o programlar senin explorer i patlatıyor. Masa üstü gelmeyince ctrl+alt+del yapıp exploreri sonlandır sonra tekrar çalıştır. Masa üstünün gelmesi lazım ozman(bende de olmuştu bu şekilde çözüyordum)
Alıntıları Göster
-
quote:
bazı aygıtları kaldır istersen
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: efece
inan denemediğim şey kalmadı Driverleri tamammen kaldırdım tüm programları kaldırdım yine masaüstü hatası veriyor. Anlamadım Gitti ya -
eee başka tavsiyesi olan yokmu yahu. illa xp kullanma 98 den devam et mi diyosunuz arkadaşlar.quote:
Orijinalden alıntı: hakaco1907quote:
Orjinalden alıntı: efece
inan denemediğim şey kalmadı Driverleri tamammen kaldırdım tüm programları kaldırdım yine masaüstü hatası veriyor. Anlamadım Gitti ya
Alıntıları Göster -
Sp1 kur ve yanına bi firewall kurmayı denequote:
Orijinalden alıntı: hakaco1907
eee başka tavsiyesi olan yokmu yahu. illa xp kullanma 98 den devam et mi diyosunuz arkadaşlar.
Alıntıları Göster -
Dostum sp1 de sorun vermiyor sorun sadece sp2 de Sorunun neyden kaynaklandığını bulabilsem çözüme gitmeye çalışcam. Yoksa sp1 veya diğer işletim sistemlerinde Sorun vermiyor. Benim için önemli olan SP2 deil Sorunu çözmek. SP1 de kullanırım o kadar mühim deil ama dediğim gibi Sorunun çözümünü bulmak istiyorum...quote:
Orijinalden alıntı: rockclimber
Sp1 kur ve yanına bi firewall kurmayı dene
Alıntıları Göster -
harddiski full boşaltquote:
eee başka tavsiyesi olan yokmu yahu. illa xp kullanma 98 den devam et mi diyosunuz arkadaşlar.
Alıntıları Göster
bende de olmuştu harddiskimi değiştirdim düzeldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChivaS -- 24 Temmuz 2005, 0:44:41 > -
:) yav şimdi bunu Denerim ama HDD de sorun olduğunu sanmıyorum Boşaltırsam HDD yi bi de olmazsa o kadar arşiv inanın yazık olur. Daha fazla tavsiye bekliuyorum.quote:
Orijinalden alıntı: ChivaS
harddiski full boşalt
bende de olmuştu harddiskimi değiştirdim düzeldi
Alıntıları Göster -
quote:
Dostum sp1 de sorun vermiyor sorun sadece sp2 de Sorunun neyden kaynaklandığını bulabilsem çözüme gitmeye çalışcam. Yoksa sp1 veya diğer işletim sistemlerinde Sorun vermiyor. Benim için önemli olan SP2 deil Sorunu çözmek. SP1 de kullanırım o kadar mühim deil ama dediğim gibi Sorunun çözümünü bulmak istiyorum...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: hakaco1907
Dostum sp1 de sorun vermiyor sorun sadece sp2 de Sorunun neyden kaynaklandığını bulabilsem çözüme gitmeye çalışcam. Yoksa sp1 veya diğer işletim sistemlerinde Sorun vermiyor. Benim için önemli olan SP2 deil Sorunu çözmek. SP1 de kullanırım o kadar mühim deil ama dediğim gibi Sorunun çözümünü bulmak istiyorum...
ok hak veriyorum
Benimde başıma geldi böle bi sorun zira ben Mcafee ve kaspersky ı kurmuştum aynı anda
böle bişi yaptınmı? bu olabilir belki..
-
yok vala öyle çakışan proramım yok. şimdi normalde ormattan sonra Düzeliyor ama Dream weaver ve flash MX pro+jasck softwarequote:
Orijinalden alıntı: rockclimberquote:
Orjinalden alıntı: hakaco1907
ok hak veriyorum
Benimde başıma geldi böle bi sorun zira ben Mcafee ve kaspersky ı kurmuştum aynı anda
böle bişi yaptınmı? bu olabilir belki..
Alıntıları Göster
kurduktan sonra makinayı yeniden başlatıyorum sonra bakıyorum masa üsti Yok. Sonra ne var ne yok (Driverler Dahil) kaldırıyorum ama yine Format paklıyor.
-
başka Tavsiye ?quote:
yok vala öyle çakışan proramım yok. şimdi normalde ormattan sonra Düzeliyor ama Dream weaver ve flash MX pro+jasck software
kurduktan sonra makinayı yeniden başlatıyorum sonra bakıyorum masa üsti Yok. Sonra ne var ne yok (Driverler Dahil) kaldırıyorum ama yine Format paklıyor.
Alıntıları Göster -
hocam sistem yeniyse ramden dir %90quote:
Alıntıları Göster -
eywallah ben bugün değiştireyim ari bi bakayım ramdenmi değilmi diye. ama başka tavsiye varsa onlarıda değerlendirmeye alalımquote:
Orijinalden alıntı: korocop
hocam sistem yeniyse ramden dir %90
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- windows 7 hızlandırma
- gddr6 nedir
- ryzen 9 9950x3d
- nvidia txaa nedir
- tray işlemci nedir
- rtx 3060 ne zaman çıktı
- işlemci kıyaslama
- amd fsr
- rx 8800 xt
- bios güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X