Şimdi Ara

<<<<<<<<<<<<WİN XP SP2 MASA ÜSTÜ GÖZÜKMÜYORRRRR>>>>>>>>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ne yaptıysam olmadı 50 kere format attım yinede bi kaç prog. Yükledikten sonra masa üstü açılmıyor ben de : ctrl+alt+del yaparak oturum kapa yapıyorum oturum aç dediğim zaman masa üstü gözüküyor. Nedir bunun çaresi. Başlangıçtan herşeyi kaldırareak ta denedim olmadı Allah için bi yardım

• yokmu yardın
  • dostum bak öle bir olay bendede olmuştu
    bence ya hardiskinde bir sorun var yada ram larında sorun vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqurues

dostum bak öle bir olay bendede olmuştu
    yav beni korkutmayın hocam PC yeni değiştirdim. sadece xp sp2 de yapıyor bunu. 98 kurulu e: ye ama onda yapmıyor. HDD den olsa genel sorun vermez mi. inanın taktım kafaya uyuyamıyom yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: conqurues

dostum bak öle bir olay bendede olmuştu
    bendede ona benzer bir sorun olmuştu zoom adsl iç modem almıştım onun driverini yüklerken böyle bir sorun oluyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: efece

bendede ona benzer bir sorun olmuştu zoom adsl iç modem almıştım onun driverini yüklerken böyle bir sorun oluyordu

Alıntıları Göster
    ben de Aztech USB var driverinden olabilirmi acaba ya Format ata ata içim dışıma çıktı :(
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sorun o yüklediğin birkaç programda. Büyük ihtimalle o programlar senin explorer i patlatıyor. Masa üstü gelmeyince ctrl+alt+del yapıp exploreri sonlandır sonra tekrar çalıştır. Masa üstünün gelmesi lazım ozman(bende de olmuştu bu şekilde çözüyordum)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikro Sd kart Şifre Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BallistA_fb

Sorun o yüklediğin birkaç programda. Büyük ihtimalle o programlar senin explorer i patlatıyor. Masa üstü gelmeyince ctrl+alt+del yapıp exploreri sonlandır sonra tekrar çalıştır. Masa üstünün gelmesi lazım ozman(bende de olmuştu bu şekilde çözüyordum)

Alıntıları Göster
    bazı aygıtları kaldır istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: BallistA_fb

Alıntıları Göster
    hocam ben ctrl+alt+dlt yapıp oturum Sonlandır yapıyorum sonra oturumu aç dediğim zaman masa üstü geliyor. Exploreri Denemedim. bir de kullandığım programları daha öncede kullanıyrdum böyle bir hata vermiyordu yaklaşık 20 Gündür bu şekilde ben de işte her seferinde format etıyorum yoksa rahat uyuyamıyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: efece

inan denemediğim şey kalmadı Driverleri tamammen kaldırdım tüm programları kaldırdım yine masaüstü hatası veriyor. Anlamadım Gitti ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaco1907

quote:

Orjinalden alıntı: efece

inan denemediğim şey kalmadı Driverleri tamammen kaldırdım tüm programları kaldırdım yine masaüstü hatası veriyor. Anlamadım Gitti ya

Alıntıları Göster
    eee başka tavsiyesi olan yokmu yahu. illa xp kullanma 98 den devam et mi diyosunuz arkadaşlar.
  • quote:

eee başka tavsiyesi olan yokmu yahu. illa xp kullanma 98 den devam et mi diyosunuz arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    Sp1 kur ve yanına bi firewall kurmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockclimber

Sp1 kur ve yanına bi firewall kurmayı dene

Alıntıları Göster
    Dostum sp1 de sorun vermiyor sorun sadece sp2 de Sorunun neyden kaynaklandığını bulabilsem çözüme gitmeye çalışcam. Yoksa sp1 veya diğer işletim sistemlerinde Sorun vermiyor. Benim için önemli olan SP2 deil Sorunu çözmek. SP1 de kullanırım o kadar mühim deil ama dediğim gibi Sorunun çözümünü bulmak istiyorum...
  • quote:

Alıntıları Göster
    harddiski full boşalt
    bende de olmuştu harddiskimi değiştirdim düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChivaS -- 24 Temmuz 2005, 0:44:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChivaS

harddiski full boşalt
    bende de olmuştu harddiskimi değiştirdim düzeldi

Alıntıları Göster
    :) yav şimdi bunu Denerim ama HDD de sorun olduğunu sanmıyorum Boşaltırsam HDD yi bi de olmazsa o kadar arşiv inanın yazık olur. Daha fazla tavsiye bekliuyorum.
  • quote:

Dostum sp1 de sorun vermiyor sorun sadece sp2 de Sorunun neyden kaynaklandığını bulabilsem çözüme gitmeye çalışcam. Yoksa sp1 veya diğer işletim sistemlerinde Sorun vermiyor. Benim için önemli olan SP2 deil Sorunu çözmek. SP1 de kullanırım o kadar mühim deil ama dediğim gibi Sorunun çözümünü bulmak istiyorum...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hakaco1907

ok hak veriyorum
    Benimde başıma geldi böle bi sorun zira ben Mcafee ve kaspersky ı kurmuştum aynı anda
    böle bişi yaptınmı? bu olabilir belki..

• quote:

Orijinalden alıntı: rockclimber

quote:

Orjinalden alıntı: hakaco1907

ok hak veriyorum
    Benimde başıma geldi böle bi sorun zira ben Mcafee ve kaspersky ı kurmuştum aynı anda
    böle bişi yaptınmı? bu olabilir belki..

Alıntıları Göster
    yok vala öyle çakışan proramım yok. şimdi normalde ormattan sonra Düzeliyor ama Dream weaver ve flash MX pro+jasck software
    kurduktan sonra makinayı yeniden başlatıyorum sonra bakıyorum masa üsti Yok. Sonra ne var ne yok (Driverler Dahil) kaldırıyorum ama yine Format paklıyor.

• quote:

yok vala öyle çakışan proramım yok. şimdi normalde ormattan sonra Düzeliyor ama Dream weaver ve flash MX pro+jasck software
    kurduktan sonra makinayı yeniden başlatıyorum sonra bakıyorum masa üsti Yok. Sonra ne var ne yok (Driverler Dahil) kaldırıyorum ama yine Format paklıyor.

Alıntıları Göster
    başka Tavsiye ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    hocam sistem yeniyse ramden dir %90
  • quote:

Orijinalden alıntı: korocop

hocam sistem yeniyse ramden dir %90

Alıntıları Göster
    eywallah ben bugün değiştireyim ari bi bakayım ramdenmi değilmi diye. ama başka tavsiye varsa onlarıda değerlendirmeye alalım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.