Windows XP Service Pack 3 Release Candidate 2 aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. winxp kullanmadığım için denemedim. nasıl kurulduğu hakkında bilgi veremeyeceğim. kurulumda kayıt defteri bilgierini kurcalamanız gerekebilecek. dediğim gibi hiç denemedim. aşağıdaki linke bi göz atın en iyisi.... http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=114f3599-12af-42b2-aab1-b969a62c68a7&displaylang=en
quote:Orjinalden alıntı: mesuthaksoy Abi tamam da bu vardı zaten.Türkçesini bekliyoz çıksın diye ya ben de xp kullanmıyorum. denk geldim biraz önce bi yazayım dedim. baya geri kalmışız desene gelişmelerden...
quote:Orjinalden alıntı: scorpion_ysc quote:Orjinalden alıntı: mesuthaksoy Abi tamam da bu vardı zaten.Türkçesini bekliyoz çıksın diye ya ben de xp kullanmıyorum. denk geldim biraz önce bi yazayım dedim. baya geri kalmışız desene gelişmelerden... Geri değil,ileri kalmışsın.Beyimiz vista kullanıyor ya,xp den haberi yok,pehh.. Valla bu yaştan sonra bana finish him yapmayı öğrettirmeyin,sizi seviyemle,karakterimle döverim Ama ing olan arkadaşlar için süper valla.ing xp mi kursam format atıp napsam acep
quote:Orjinalden alıntı: mesuthaksoy quote:Orjinalden alıntı: scorpion_ysc quote:Orjinalden alıntı: mesuthaksoy Abi tamam da bu vardı zaten.Türkçesini bekliyoz çıksın diye ya ben de xp kullanmıyorum. denk geldim biraz önce bi yazayım dedim. baya geri kalmışız desene gelişmelerden... Geri değil,ileri kalmışsın.Beyimiz vista kullanıyor ya,xp den haberi yok,pehh.. Valla bu yaştan sonra bana finish him yapmayı öğrettirmeyin,sizi seviyemle,karakterimle döverim Ama ing olan arkadaşlar için süper valla.ing xp mi kursam format atıp napsam acep görsel bişi yokmuş, yine bildiğimiz güvenlik güncellemeleri ve birazcık da hız artışı sağlıyomuş... ama artık herkes vistaya geçsin çok güzel bence...