Merhaba arkadaşlar. İmzamda bulunan sistemdeki anakartın Lan soketi bozulduğu için "usb to lan adaptör" almıştım. Gigabyte marka ,kaliteli bir ürün. Bilgisayarı her açmam da ilk 10 sn bağlantı yok diyor , internete bağlanamıyorum, 10 sn sonra bağlantı kuruluyor, sorunsuz kullanıyorum. Bir kaç ay böyle kullandıktan sonra en iyisi bir Lan kartı alıp PCI a takayım, sıkıntı yeni aldığım adaptörden kaynaklanıyor diye düşündüm. Tplink in Gigabyte lan kartını (https://www.hepsiburada.com/tp-link-tg-3468-10-100-1000mbps-gigabit-pci-express-network-adaptor-p-BD802572?magaza=Hepsiburada) aldım. Kartı taktım,sürücülerini kurdum, güncelleştirdim. Bilgisayarı açıyorum, yine 10-12 sn bağlantı gözükmüyor sağ altta. İnternete de girilmiyor. Ardından internet aktif hale geliyor.Windows 10 64 bit kullanıyorum. Bu problemi nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız memnun olurum. |
Win10 açılışta 10 sn ağı görmüyor.
-
-
eski donanımın ile bir etki alanına veya çalışma grubuna katılma durumu var mıydı?
bu durum gecikmeye sebep oluyor olabilir mi?
bence eski donanımı aygıt yöneticisinden kaldırırken, sürücüleri silmeyi deneyebilirsin.
buna ilaveten, bilgisayar adını değiştirip, yeni kullanıcıyı admin yetkisiyle oluşturmak işe yarayabilir mi?
ya da
sürücü eşleştirmelerini yapan bir toplu iş dosyası oluşturulabilir mi? iki yöntem var: link >
-
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim hocam. Anakartın ethernet kartını dediğiniz gibi aygıt yöneticisinden kaldırdım. Denetim masasında "program ekle kaldır"da sürücüsünü bulamadığım için sürücüyü kaldıramadım.Yine aynı sorun devam etti.Bilgisayar evde kullandığım bir desktop. Herhangi bir gruba bağlantım yok. 2 gündür bir oyunda da sorun yaşamaya başladım ama sesle ilgili bir sorun. Onun için format atmayı düşünüyorum. Bakalım format işe yarayacak mı ikisi için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanVecihi -- 22 Mayıs 2021; 0:19:17 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X