Şimdi Ara

WİN10 EKRAN PARLAKLIĞI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HEPİNİZİN BİLDİĞİ GİBİ LENOVO Z500 DE EKRAN PARLAKLIĞI SORUNU VAR. WİN8.1 KULLANIRKEN BU SORUNU KAYIT DEFTERİNDEN DÜZELTEBİLMİŞTİM. ŞİMDİ WİN10 U YÜKLEDİM ANCAK KAYIT DEFTERİNDEN DÜZELTEMİYORUM. FORUMLARDA DENİLEN ÇÖZÜMLERİ YAPIYORUM OLMUYOR. WİN10 KULLANIP BÖLE SORUNLA KARŞILAŞAN ARKADAŞLAR VAR MI ? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..

• .lenovo sitesinden win10 yazılımlarına bak orda düzeltmesi olacak ekran paralklığının win10 için.
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    baktım da bulamadım dostum link atabilir misin ?
  • Dostum, şimdi baktım daha z500 için win10 sürücüleri yüklenmemiş sitesine. Biraz beklemen gerekecek maalesef.
    Link aşağıda arada kontrol edersin.
    z500
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    aynn bende 8.1 e dönmek zorunda kaldım bekliyeceğiz artık :)
  • Bende y50 serisi var, onun için win10 driverlerini yayınlamışlardı, ordan yola çıkarak sitesinde vardır dedim.
    Ama güncelden geriye doğru gidiyorlar demekki, bende hala güncelllemedim, güncelleyip sıkıtı yaşayanların postlarını okudum, biraz beklemek daha mantıklı geldi.
  • tamamen lenovonun ciddiyetsizliği başka bir şey değil. bu driver 2 yıl öncede aynı hatayı verdi eski sürümü güncel sürüm diye yükleyip geçiştirdi üçkağıtçılar. 2 yıl boyunca da driver güncellemesi vermedi bile. neyse lenovoyu allaha havale edip; sorun yaşayan arkadaşlar şimdilik ben böyle yaptım :
    aygıt yöneticisinden "görüntüleme bağdaştırıcıları", intel hd4000'i bulup sağ tık özellikler, yukardan sürücü, daha sonrada sürücüye geri dön diyebilir. şuanlık lenovonun keyfini beklemekten başka çare yok sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Duratorq_ kullanıcısına yanıt
    dostum o dediğin yoldanda yapamıyorum ne yazık ki çünkü sürücüye geri dön e tıklanmıyor. aktif değil yani. neyse aynn dediğiniz gibi lenovo nun keyfini bekliyeceğiz yapacak bir şey yok..
  • intel ekran kartı sürücüünü kaldırıp Windows updateden sürücüyü çek düzelir.
  • Serhat6053 S kullanıcısına yanıt
    saol dostum denicem :)
  • https://download.lenovo.com/consumer/mobiles/1wyd01af.exe bu dosyayı indirip kurun.Sorununuz çözülmüş olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jackal tr
    Dediğinizi yaptım hiçbir etki olmadı ?
    Çözüm durumu nedir hala lenovonun keyfini mi bekliyoruz ?
  • Uğraştırdı ama çözdüm sonunda sorunu.
    Çözümüm ;
    Sürücü bağdaştırıcıdan sürücüyü güncelleştir - sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara- bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver - ordan uyumlu donanımı seçip ileri.
    Saygılar
  • bu ekran parlaklıgı cozumu naısıl olcak arkadaslar
  • BU SORUNU BENDE ŞİMDİ YAŞAMAYA BAŞLADIM.
    SES TUŞUNU AYARLARKEN BİRDEN PARLAKLIK GİTTİ VE ŞİMDİ HİÇ DEĞİŞMİYOR
    bU SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VAR MI ?
  • telit35 T kullanıcısına yanıt
    Aygıt yöneticisinde sürücüye geri dön seçeneği aktif değilse yahut sürücüye geri dönmene rağmen sorun giderilmediyse şöyle yapabilirsin. Az önce bu şekilde çözdüm sorunu. Program Ekle/Kaldır' dan Intel Grafik Sürücüsünü kaldır. Daha sonra eski Grafik Sürücüsü driverını tekrar yükle. Windows 10' da bu sorunla 2. karşılaşmam. İkisinde de aynı şekilde çözdüm.
  • Program Ekle/Kaldır' dan Intel Grafik Sürücüsünü kaldırdım.Şimdi eski grafik sürücüsünü nereden tekrar yükleyebilirim.
    Program linki verebilecek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telit35 -- 5 Ocak 2016; 10:49:51 >
  • +++++++++++++++++++++++++++++
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.