Şimdi Ara

Win11 hiçbir parola kabul etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu aslında microsoft ile ilgili. Microsoft hesabımı tamamen silmek istedim ve sitesine gidip rahat bir şekilde kaldırdım.Sonrasinda ise Bilgisayar yönetimi kısmına gidip kayıtlı hesabı sildim.Sandım ki oturumum kapanacak ve yeni bir hesap oluşturmam istenecek yada guest olarak gireceğim. Öyle olmadı. Kendi hesabıma girmemi istiyor ve bir parola istiyor. Ne girdiysem olmadı. Hesabımı tekrar etkinleştirip parolayı sıfırladım yine olmadı.Acil yardımınız gerek.
    (Evde başka bir pc de yok)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Pcunlocker programı ile şifrenizi sıfırlıyabilirsiniz... PCUnlocker, windows şifre sıfırlama programıdır. Unuttuğunuz windows şifresini kolaylıkla sıfırlayabilir ve bilgisayara erişim sağlayabilirsiniz. Windows 11 / 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2019 / 2016 / 2012 / 2008 / 2003 / 2000 işletim sistemleri ve Active Directory alanı desteklenmektedir. Yönetici ya da herhangi bir kullanıcının windows şifresini sıfırlayabilirsiniz. Ek olarak windows şifresini bypass etme özelliğide sunmaktadır. Örneğin mail adresi bağlanmış olan windows işletim sistemlerinde bypass özelliği ile mail ve şifre soran kısmı atlatabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.