Şimdi Ara

win32 heur bilgisayarımı mahvetti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
20.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün torrentten malum ofis yazılımı indirirken AVG Internet Security direkt yakaladı virüsü.
    Klasörü sildim, full tarama yaptım, hiçbir dosyaya bulaşmadan hallettim olayı...
  • mevcut antivürüs tarattırdıktan sonra anti virüs programını silin tektar yükledin virüs anti vürüs dosyalarına saldırıyor fakat karantina alıntı alındıktan sonra pasifleşiyor bu yüzden anti virüs programı silinince vürüs ölüyor tekrar bilgisarayınız eski halde ben öle yaptım 2 gün oldu daha bi şey yok halletmiş gibiyim.
  • http://www.scanforfree.com/07/remove-win32.heur.html

Yukarıdaki linkte bir program var bu virüsü sildiği iddia ediliyor kullanmadım ve indirmedim. İsterseniz deneyebilirsiniz.
  • Kardeş eğer Bios'a bulaştıysa format atsanda düzelmez. En iyisi internet bağlantını kes, güvenli modda başlattıktan sonra antüvirüsünle birdaha tarat. Eğer birşey olmazsa eski bir programdır hala iş görürmü bilmiyorum ama combofix deneyebilirsin veya zararlı yazılımlar için emilsoft un bir programı vardı galiba. Bunları bir dene eğer olmazsa başka şeyler deneyeceğiz.
  • niye kimse microsoft security essentialla tarat demiyo
  • Beyler 1 sonuç buldum bu virus katılımsız dosyalara yazdırılan bir virus amacı belki pc mahvetmek ama yemedigim için tam bilmyom eset virus algılamadı ama online tarrattıgımda sadece bir tane taraycı bu virusu gördü dierleri göremedi. sonuç virus sızdıysa pc nize combofix indirmek...!
  • az önce bu virüsten kurtuldum 7.denememde kaspersky 12 bu virüsü sildi FREEDOM,anasını ağlatmıştı pc nin

• Winrar dan dosyalarınıza erişebilirsiniz
  • arkadaşlar bu virus benim bilgisayarımada bulaştı nba 2k 12 exesinin içine girmişti zaten bu win32 heur exe lerin içine sızan bir virüs avg nba 2k12 kısayoluna her tıklamamda win 32 heur bulundu diyordu tehditi yoksay diyordum avg yi kapatıp oynuyordum pcyi bi önceki açışımda windows ürünü orjinal değil dedi ki ben windows 7yi ilk çıktığı günlerde yurtdışındangetirttim orjinal yani sonra avg nin bulduğu bu virüsten şüphelendim ve aaştırdım bu virüsün exe lerde dolşatığını ve pcye pert ettiğini öğrendim hemen 2k12 ve tüm dosyalarını kladırdım avg ile pc yi tarattım virüs gitmişti şanslıydımki nba yı yükledikten sonra chrome mozilla gibi uygulamaların kısayolları dışında hiçbir exe açmamıştım yada bir setup yapmamıştım yoksa vay halime ama neyseki şanslıyım ayrıca avg virüs uyarısı verdiğinde beni koruya basarsanız direkt olarak karantinaya alır o virüsü bendede direkt karantinaya almıştı yardımcı olduysam ne mutlu bana
    not: bilgisayarınız yavaşlama internetim kopması ctrl+alt+del kombinasyonunun çalışmaması durumunda güvenli modda bilgisayarınızı avg ile taratın ve win32 heur u nasıl yok edebileceğinizi araştırın internetten

• Bu virüs dosya falan siliyor mu ? Ya da ne gibi bir etki yapıyor ?
  • Bende de aynı virüs var bugün tarama yaptığımda gördüm norton 4 tane sezgisel (heor) virüsü algıladı 3 tanesini kendisi sildi ama 4. yü kendisi silmedi çok büyük yazdı ama
    geri yüklemessen karantinaya alabilirdu ben de öyle yaptım karantinaya aldı ama henüz bitti mi bilmiyorum.
  • Hocam benim bildiğim Avg nin win32/heur adını verdiği problemler, bir dosya tarafından normal dışı işlev algılandığında malware imsi yapı izlendiği için verilen "sezgisel" uyarı tipi. Yani bir virüs olabilirde, olmayabilirde, trojan olabilirde olmayabilirde. Net belli değil. Bu tarz dosyalarda verilen genel bir isim bu. Yani win32 heur diye bir virüs ismi yok. Eğer bu uyarıyı crack li indirdiğiniz oyununuzun sadece exe dosyası için alıyorsanız, çok büyük ihtimalle bu bir tehlike değildir. Virüs değildir. Sadece crack olmasından dolayı bazı antivirüs programlarının dosyada gariplik farketmesi durumudur. Yoksayabilirsiniz. Ama crack dışında indirdiğiniz başka bir dosyada böyle bir uyarı alıyorsanız dikkat edip karantinaya almanızda sonra pc yi taratmanızda fayda var.
  • Skandal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin bi çözüme ulaşılmadımı henüz.
  • Win32 Heur AVG çalışanlarının kullandığı genel addır. AVG Avast entegre edildikten sonra bu kaldırılmıştır böylece Zulaya abuk subuk virüs uyarıları veren AVG'nin sonu gelmiştir. MBR virüsü Linux'da değilseniz çözümü kolaydır. bootrec /fixmbr

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.