Şimdi Ara

win32 parite b

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarıma bulaştı.exeler açılmıyor.bu virüsü silen antivirüs programı bilen varsa yardım edin.şimdiden tskler.

• NOD 32 smart securıty bende yaşadım bu sorunu tüm exe. uzantılı dosyalşarın sonuna ekleniyor ve çalıştırmıyordu.
  • çözümü ne acaba.c ye format atsam düzelir mi.
  • format özüm ama önce nod 32 ile tarat kesinlikle çözüyor.
  • önce nod32 ile karantinaya alınan exeleri sildim.sonrada format attım düzeldi.tskler
  • win32 bulaştıysa formatsız kurtuluşun yok ama bu virüsün şöyle bi sorunu var komple format atsan dahi anında bulaşıyor nasl oluyor bilmiyorum 1 haftada 2 format attım 3.de kaspersky yükledim formatı atar atmaz pc şuan tertemiz kaspersky tavsiye ederim 2009 yükle internet security yani kis sakın kav yükleme 2010 betayıda kurma 2009 internet security kur.. hallolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreün -- 31 Temmuz 2009; 22:43:03 >
  • Combofix denedin mi ?
    Ayrıca Norton 2009 15günlük demo kurup, temizleme durumunda olabilir ( norton 2009 serisi eskilere göre fazla kasmıyor ve etkili) ve arkadaşların da ilettiği gibi Nod32 yada smart security' de denemekte fayda var.... Ama önce Combofix yap.. problem kalmayabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.