Şimdi Ara

win7 32bitten 64 bit e geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan win7 32 bit kullanıyorum.Ama 64 bit e yükseltmek istiyorum.Elimde orjinal dvd yok.Ama şuan yüklü olan win7 orjinal.Bilgisayarı aldığımız yerde formatlatmıştım.Şimdi netten 64 bit sistem indirip.Format atarken yükselt seçeneğini seçsem.64bit e yükselir mi.Bi de orjinal seri key kalır mı?

• Ne yazık ki orjinalliği kalmaz ancak çokta önemli değil bro..netten indir kur,güncellemelerden de geri kalmazsın
  • bekovays B kullanıcısına yanıt
    netten 64 bit win 7 bulup şu anki bilgisayarına format atarak aynı key ile yükleyip orjinal olarak kullanabilirsiniz. 2. bir bilgisayarda aynı keyi kullanamazsınız sadece.
  • Peki yükselt seçeneğini seçsem format atarken ne farkeder.formattan sonra ekran kartı sürücüsü de silinir mi? Toplama bilgisayarda.nvidia ekran karti var.yükselt seçeneğinde bildiğim kadar veriler silinmiyodu??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ztalan kullanıcısına yanıt
    Aynı key ile kullanabilirsin demişsin.bu bilgisayarın özelliklerine girince çıkan key mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekovays -- 14 Şubat 2015; 1:18:36 >
    Yükselt seçeneği çıkmayabilir, ikiside win7 sonuçta. Hele güncellemeleri yaptıysanız yülkseltme yapamaz. En güzeli temiz kurulum. Key dediğim ise pc nin yanında ya da cd kutusundaki etikette yazar varsa eğer. Ancak bilgisayarınızın ram belleği 4gb dan yüksek değilse 64 bite geçmenize gerek yoktur.

• Aynen öyle cevaplar verilmiş zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ztalan kullanıcısına yanıt
    Cevabin icin teşekkürler sıfırdan kurulum yapıcam.ramim 4gbden yüksek 64 ü destekliyor kontrol ettimm. Bende windowsun dvd si yok demiştim.ama o özelliklerde çıkan key aynısı olmuyor mu onu soruyorum

Ürün kimliği yazar orada o değil xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx şeklinde harf ve rakamlardan oluşur. Kasa yanında etiket varsa üzerinde yazar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.