Bildirim
Win7 64 bit çalışırmı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çalışır tabii ki. Hata vermesi üst üste işletim sistemi kurmaya çalıştığın için olabilir. Bootable medya oluşturup temiz kurulum yap. -
Benim kasa daha düşük seninkinden rahat çalışıyor kuramamışsın sanırım tekrar dene yada windows değiştir -
nasıl hata veriyor?
kurulum hatası ise iso bozuk oluşmuştur başka iso deneyin. Windows sürücüleri yükleyemedi hatası ise flash belleği usb2 portuna takın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerede hata verdiği önemli, kurum sırasında sabit diskleri biçimlendirirken mi? -
biçimlendirdikten sonra kurulum yapıcakken win7 profasional 64 bit i seçiyorum hata veriyo ama ne hatası olduğunu hatırlamıyorum sonuç olarak yükleyemedim 64 bit -
Sojuc olarak sisteme 64 bit isletim sistemi kurulur siz kurulumda birseyleri eksik yapiyorsunuz veya elinizdeki cd iso vs sorunlu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
*666* dediği gibi iso sorunlu olabilir veya bios'da hdd'nin moduna bakmak lazım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X