Şimdi Ara

Win7 7600RTM ile Piyasada satışa çıkacak Win7 arasındaki farklar ne olabilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çıktığına göre, şimdi bir kez daha soralım: Fark var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttt01

benim bildiğim microsoft bu rtm denilen versiyonu iş ortaklarına dağıtıyor yani bu bildiğimiz çıkacak full win 7dir. arkadaşın biri elimde dvd olarak var demiş olması muhtemeldir yani microsoftun bunu iş ortaklarına internet üzerinden mi yoksa dvd olarak mı dağıttığını bilemeyiz. 22 ekimde çıkacak win 7dede bu rtm versiyonundan farklı hiç bir şey olmayacak çünkü rtm fabrikaya basım için yollanan sürümdür. sadece internete düşmesinin sebebi microsoftun bazı firmalara basımdan önce göndermesidir.

Senin dediğine göre hiçbir değişiklik olmayacaksa, benimde webcam çalışmayacak öyleyse. Çünkü işletim sistemi kameramı tanımıyor!
    Öyleyse neden 219$ vereyim bu merete!
  • Arkadaşlar şu an piyasa çıkmış olan windows 7'yi kullanıyorum. Sürümüne nasıl bakıyoruz. Eğer bir arkadaş yardımcı olabilirse, sürümüne bakıp fark var mı yok mu anlayabiliriz..
  • Çalıştır a winver yaziver dostum o zaman gorebilirsin versionu...
  • Hocam çalıştır'ı bulamadım.
  • başlat+R yada direk baslat menusundeki arama kismina yaz winver i
  • Hocam winver yazınca aşağıdaki görüntü geldi.

Win7 7600RTM ile Piyasada satışa çıkacak Win7 arasındaki farklar ne olabilir?
  • tamam hocam orda yazio surum...

Bu arada dun aksam itibatiyle bende 7600 olan surumu 3 saat gibi kisa bir surede indirip kurdum, vista ve xp nin israrla tanimadigi bluetoothumu bile kendisi tanidi. sadece webcam i kendisi tanimadi, onunda acelesi yok uygun drivera kadar beklerim. gozlemledigim kadariyla sistem cok kararli calisiyor, goze de fazlasiyla hitab ediyor. guncellestirmeleride yaptim bazi arkadaslarim gibi sorun veya sorunlarla karsilasmadim. simdi soracagim bir kac sorununda benim gibi bircok forumdasimin kafasinda yanitsiz oldugunu dusunuyorum ve sorularima geciorm; bazi arkadaslar ellerindeki surumun 7600.xxxxxx seklinde oldugunu yazmis ben baktigimda sadece 7600 ibaresini goruyorum sebebi nedir? ve bir de elimdeki bu surum active edilmis halde kuruldu, herhangi bir kullanim suresi varmi ve update ettigim zamanlarda korsan yazilim uyarisiyla karsilasma ihtimalim nedir? tesekkurler...
  • Bilgisayarıma sağ klik yapıp özelliklere tıklayınca, etkinleştirilip etkinleştirilmediğini anlayabilirsin.

Ben ekran kartının driverını yükleyemiyorum. CPU-Z programında ramlerin frekansı da gözükmüyor.
  • etkinlestirme yapildi zaten orda bir problemim yok...ilerde bunun iptal durumu olabilirmi onu merak ettim, gerci o zamana kadar ne versionlar ne surumler cikar piyasaya :)))))))))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: oCa

etkinlestirme yapildi zaten orda bir problemim yok...ilerde bunun iptal durumu olabilirmi onu merak ettim, gerci o zamana kadar ne versionlar ne surumler cikar piyasaya :)))))))))))))

bundan sonra çıkacak ilk sürümü söylüyorum..

Windows 7 Black Edition patlatır abiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: vBulletin

quote:

Orijinalden alıntı: ttt01

benim bildiğim microsoft bu rtm denilen versiyonu iş ortaklarına dağıtıyor yani bu bildiğimiz çıkacak full win 7dir. arkadaşın biri elimde dvd olarak var demiş olması muhtemeldir yani microsoftun bunu iş ortaklarına internet üzerinden mi yoksa dvd olarak mı dağıttığını bilemeyiz. 22 ekimde çıkacak win 7dede bu rtm versiyonundan farklı hiç bir şey olmayacak çünkü rtm fabrikaya basım için yollanan sürümdür. sadece internete düşmesinin sebebi microsoftun bazı firmalara basımdan önce göndermesidir.

Senin dediğine göre hiçbir değişiklik olmayacaksa, benimde webcam çalışmayacak öyleyse. Çünkü işletim sistemi kameramı tanımıyor!
    Öyleyse neden 219$ vereyim bu merete!

o zaman satın al bi dene bakalım değişiklik olmuşmu. o senin dediğin sorun win 7den kaynaklanan bi sorun değil web cam in firması win 7ye uygun driver yapmamıştır ondan tanımıyordurki ; win 7 resmi olarak piyasaya çıktıktan sonra yapılır driverlar o yüzden web cam in driverlarını takip et bence. yani benim 4 yıllık apache web cam im bile çalıştı win 7de. ama ses kartım çalışmamıştı mesela ama bu win 7nin problemli olduğunu göstermez ses kartımın firması win 7ye uygun driver çıkarmadıysa adamlar ne yapsın oturup kendilerimi yazsın başka firmanın driverlarını. belki sende benim ses kartı driverı için denediğim yolu web cam için deneyebilirsin. driver yükleme cdsi varsa elinde web camin, orda setup çalıştırırken uyumluluğu xp moduna getirip yüklemeyi dene ben ses kartı driverımı öyle yükleyerek tanıttım.

• masaüstünü goster ikonu update den sonra saatin yanında en sonda bır yama seklınde gozukuyor belkı ben hata yaptım belkıde son orjınal versıyonsa bu boyle orjınale sahıp arkadaslar daha ıyı acıklama yaparlar sanırım .. gorev cubugunun e nsagındakı saat ıkonunun hemen yanında en sonda duruyor masaustunu gıster ıkonu
  • "hcshcs"
    Masaüstünü Göster simgesinin en sağda olması normal. Hızlı başlat özelliği kaldırıldığı için en sağa atmışlar garibimi. Win7'de Hızlı Başlat (Quick Launch) özelliğini açmak için aşağıdaki yolları deneyebilirsiniz (Ben denemedim o yüzden kesin olur diyemiyorum).
    http://www.pclabs.com.tr/2009/05/13/windows-7-hizli-baslat-cubugunu-aktiflestirin/
    http://www.docums.net/windows-7-de-hizli-baslat-quick-launch-nasil-goruntulenir/

• hızlı başlat acık orada hızlı baslatta kullandıgım programlar duruyor sadece masaüstünü goster sagda duruyor...
  • bende şöyle bir durum çıktı:

sağdaki burda bi üyenin verdiği soldaki de benim pc nin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 25 Ekim 2009; 18:54:44 >
  • RTM sürümünün lisansı zaten o tarihte biteceği için doğal olarak bu görünüyor.

Masaüstü yaması:

WebCam(Piranha 1215) yükleme sorununu eski vista driverını ile sorunsuz hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 25 Ekim 2009; 19:58:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hcshcs
    hızlı başlat acık orada hızlı baslatta kullandıgım programlar duruyor sadece masaüstünü goster sagda duruyor...

Eğer yukarda linkini verdiğim sitelerdeki yöntemi uygulamadaysanız Hızla Başlat açık olamaz. Win7'de Başlat simgesinin hemen sağındaki bölüm Hızlı Başlat değildir. Biraz önce denedim ve bildiğimiz klasik Hızlı Başlat toolbar'ını Başlat ikonunun sağına ekledim. Masaüstünü Göster simgesinin en sağda olması normal. Hızlı başlat ve içindeki Masaüstünü Göster simgesini kullanmak istiyorsanız linktekileri uygulayın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.