Şimdi Ara

Win7 7600RTM ile Piyasada satışa çıkacak Win7 arasındaki farklar ne olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlık gayet açık daha 2-3 gün önce 7600rtm kurdum piyasaya cıkacak olan versiyonla arasında ne gibi farklılıklar olacak?

• Hiç bi farklılık olmayacak dostum birebir aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Hiç bi farklılık olmayacak dostum birebir aynı

Bende böyle düşünüyorum.
    Sadece webcamler ile ilgili uyumsuzluk sorununu halledebilirler. Zira benim webcamim kurulmuyor, hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kènan

quote:

Bende böyle düşünüyorum.
    Sadece webcamler ile ilgili uyumsuzluk sorununu halledebilirler. Zira benim webcamim kurulmuyor, hata veriyor.

Evet aynı sorun bende de mevcut
  • taskbarı geliştirseler iyi olur bu şekil pek hoşuma gitmedi.düğmeleri iki satır yapıp kullanabilsek iyi olacak.
  • arasında hiçbir fark yok.. sadece bildiğim kadarıyla RTM'nin güncelleme süresi bir süre sonra bitecek...

şöyleki ilk olarak RTM Microsoft'tan halka açık olarak dağıtılmıyor, dağıtılan RC sürümü. Onun 2010 martına kadar geçerli yasal serialleri de var. Fakat RTM zaten yazılım ve donanım geliştiricilerine dağıtılacağı için serial alman mümkün değil. O yüzden çeşitli ilaçlarla sınırsız olarak kullanabilirsin. hatta bende 2 tane vardı ya da 1-2 dosya değiştirerek bir RC keyi girip 2010 martına kadar kullanabilirsin. Zaten activate ettikten sonra bütün update'leri alıyorsun sorunsuz olarak. ancak dediğim gibi ben RTM updateleri buna rağmen bir süre sonra bitecek diye biliyorum.. aksi takdirde hiç kimse lisanslı Win 7 almaz..

torrentten indir bas ilacı kullan.. böyle olmamalı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kènan

quote:

Bende böyle düşünüyorum.

hiçbir şey değişmez. RTM demek artık güncellenmeye kapatılmış versiyon demek. yanisi dvd basımına o haliyle gönderildi zaten. çıkan versiyonla arasında hiçbir fark olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam sürümü kullanmakta fayda var.

RTM sürümde gözden kaçmış eksiklikler mutlaka olacaktır.
    Aralarında hiçbir fark olmasaydı tam sürüm diye bir şey çıkarma gereği duymazlardı heralde değil mi? :)

Mutlaka birkaç eksiklik giderilecektir. Kaldı ki bu eksikliklerin içerisinde herhangi bir güvenlik eksiği mevcut ise (ki bunları bilmememiz yorum yapabilmemiz açısından dezavantaj) final sürümü kurmak biraz da mecburiyete girer.

Sonuç olarak bu kadar sürüm kaldır-kur yaptınız, finali kurmaktan üşenmeyin.
  • Peki arkadaşkar ben hala vista kullanıyorum.
    Şuan da şöyle bi linkten windows 7 indiriyorum -> Windows 7 Türkçe - 29 Ağustos 2009 Orjinal 32 Bit 64 Bit Ultimate
    biraz sonra bitecek.Acaba bunu kurayım mı yoksa çıkacak son sürümü beklesem mi?
  • 7600RTM+Activate veya 7600RTM Activated kurmalısın senın kurdun ne bilmiyorum ama suresı gecmıs olabilir konuyu iyi inceleseydin versiyonu kacmıs activesi varmıymıs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaVaJa

Peki arkadaşkar ben hala vista kullanıyorum.
    Şuan da şöyle bi linkten windows 7 indiriyorum -> Windows 7 Türkçe - 29 Ağustos 2009 Orjinal 32 Bit 64 Bit Ultimate
    biraz sonra bitecek.Acaba bunu kurayım mı yoksa çıkacak son sürümü beklesem mi?

Tam sürüm öncesi Windows 7'yi test etmende fayda var derim.
  • Final sürümde bazı eksiklikler giderilir bence. En başta webcam sorunu çoğu kişide var bu sorun.
    Bir başka olay ise bazen masaüstündeki iconların adını değiştirince icon kayboluyor. Ancak yenile veya F5 yaptıktan sonra ortaya çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JANT!

Tam sürümü kullanmakta fayda var.

RTM sürümde gözden kaçmış eksiklikler mutlaka olacaktır.
    Aralarında hiçbir fark olmasaydı tam sürüm diye bir şey çıkarma gereği duymazlardı heralde değil mi? :)

Mutlaka birkaç eksiklik giderilecektir. Kaldı ki bu eksikliklerin içerisinde herhangi bir güvenlik eksiği mevcut ise (ki bunları bilmememiz yorum yapabilmemiz açısından dezavantaj) final sürümü kurmak biraz da mecburiyete girer.

Sonuç olarak bu kadar sürüm kaldır-kur yaptınız, finali kurmaktan üşenmeyin.

arkadaşlar hiçbir fark olmaz. RTM demek zaten final demek. o eksiklikler windows update üzerinden verilecek olan yamalarla giderilir. dvd basımına 7600.16385 sürümü gitti zaten. RTM demek bu demek. yani satın aldığınız dvd de 7600.16386 sürümünü dahi göremezsiniz. kısaca bir bayt dahi değişim olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 10 Ekim 2009; 3:01:38 >

• Ustalar bırakın RC leri RTM leri.
    Piyasaya çıkacak ürünün birebir aynısı var bende. USA dan DVD olarak geldi.
    Bu webcam, tv kartı gibi aygıtların uyumsuzluğu Windows 7 nin kusuru değilmiş.
    Microsoft Windows 7 de değişik bir driver kombinasyon şekli yapmış.
    Uyumları, yeni driver dosyası yazdırararak aygıt kuruluşları yapacakmış.
  • @Wrathchild

Evet, arkadaşımız Microsoft 'da Windows 7 programlama gurubunda olduğu için bu kadar net cevap verebiliyor.

Bize susmak düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctetik

Ustalar bırakın RC leri RTM leri.

tabi tabi bende de Windows 8 RC sürümü var. Mozambik'den CD olarak geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

Orijinalden alıntı: ctetik

Ustalar bırakın RC leri RTM leri.

tabi tabi bende de Windows 8 RC sürümü var. Mozambik'den CD olarak geldi..

• benim bildiğim microsoft bu rtm denilen versiyonu iş ortaklarına dağıtıyor yani bu bildiğimiz çıkacak full win 7dir. arkadaşın biri elimde dvd olarak var demiş olması muhtemeldir yani microsoftun bunu iş ortaklarına internet üzerinden mi yoksa dvd olarak mı dağıttığını bilemeyiz. 22 ekimde çıkacak win 7dede bu rtm versiyonundan farklı hiç bir şey olmayacak çünkü rtm fabrikaya basım için yollanan sürümdür. sadece internete düşmesinin sebebi microsoftun bazı firmalara basımdan önce göndermesidir.
  • Lisanslama modellerinin çeşitliliğinden dolayı,Partnerlara partnırlık seviylerine göre dvd windows 7 gönderiliyor. İnternetten de indirilen versiyonları var.
  • Hiç bi fark olmayacak ben 7600RTM ye devam edicem.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.