Şimdi Ara

win7 birden fazla kullanıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle şimdi ben bilgisayarıma format atcağım (win 7) bunu yaparken de şöyle bir şey yapmak istiyorum.İki kullanıcı olacak bu iki kullanıcının kullandığı alanlarda farklı olacak.Mesela admin hardiskin 200 gb kullanırken diğeri 100 gb tını kullanıcak.Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse nasıl yapacğım.Son soru olarak mesela bir kullanıcını yüklediği program diğer kullanıcıyı etkiler mi ne bileyim mesela diğer kullanıcının işlemlerini yavaşlatır mı?.Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler.Umarım bir cevap bulurum

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostmans

Merhabalar öncelikle şimdi ben bilgisayarıma format atcağım (win 7) bunu yaparken de şöyle bir şey yapmak istiyorum.İki kullanıcı olacak bu iki kullanıcının kullandığı alanlarda farklı olacak.Mesela admin hardiskin 200 gb kullanırken diğeri 100 gb tını kullanıcak.Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse nasıl yapacğım.Son soru olarak mesela bir kullanıcını yüklediği program diğer kullanıcıyı etkiler mi ne bileyim mesela diğer kullanıcının işlemlerini yavaşlatır mı?.Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler.Umarım bir cevap bulurum

2 tane kullanıcı hesabı olabilir. Teki Yönetici diğeri Standart olmak üzere.

Yönetici hesaptan Disk kullanımını diğer hesap için yasaklayabilirsiniz.

Dediğinizin mümkün değil fakat 2 tane windows kurarak yapabilirsiniz.

• 2 tane windows kurmak derken ne demek istediniz?
  • quote:

2 tane windows kurmak derken ne demek istediniz?

Aynı işletim sisteminden farklı diske 2. kez kurmak

C üzerine başka D üzerine başka işletim sistemi kurmak..
  • Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Peki ben bu işlemi nasıl yaparım ilk c ye windows kurup sonra d ye mi kuramam lazım windows cdsini.Böyle kurarsam mesela ben d yi o "c" yi mi kullanır*
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Peki ben bu işlemi nasıl yaparım ilk c ye windows kurup sonra d ye mi kuramam lazım windows cdsini.Böyle kurarsam mesela ben d yi o "c" yi mi kullanır*

HDD'yi 4 E bölün ilk formatı atarken

C ye Windows'un kurun.. 2 Windows'uda D üzerine kurun ikiside başlangıçta hangisini seçmeniz gerektiğiniz çıkacaktır

C üzerindeki windowsu açın Disk yönetiminden Yerel disk D ve F diskinin harfini kaldırın E'yide D olarak harf atayın..

D üzerindeki Windows'u açın C ve E diskinin harflerini kaldırın F'yide D olarak ayarlayın

Harfi kaldırdğınız Disk gözükmeyecektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 30 Haziran 2012; 19:16:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.