Şimdi Ara

win7 güvenlik merkezi başlatılamadı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    "windows güvenlik merkezi hizmeti kapatıldı" olarak gözüküyor.
    aç dediğim de ise "windows güvenlik merkezi hizmeti başlatılamıyor" diyor.

bunu nasıl düzeltebilirim arkadaşlar??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysniper -- 18 Mart 2011; 17:19:38 >

• şuanda benimde basıma geldi bunun için girdim foruma.
  • hizmetlerden kapatılmış olabilir.başlat komutuna services.msc yazmak süreti ile açılan pencereden güvenlik merkesini bulup başlangıç şeklini otomatik yapıp restart ediniz...
  • otomatik olarak değiştirsemde yine kapanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysniper

otomatik olarak değiştirsemde yine kapanıyor.

Başlat butonun tıklayıp ms.config yazıp açılan pencereden Başlatma Seçimini Normal yapıp reset atıp bir önceki yazdığımı tekrarlamayı denermisin...
  • olmuyor arkadaşım.
    virüs bulaştıydı.
    Malwarebytes' Anti-Malware ve superantispyware ile temizleyebildimdi.

onun neticesinde bu sorun olmuş olabilir.
  • sorun düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysniper -- 23 Mart 2011; 12:28:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu sorunu nasıl çözdünüz bir anlatsanız. 4 saat önce bu olayın aynısı başıma geldi halen sorunu çözemedim. Güvenlik merkezini hizmetlerden başlatmama rağmen sonra kendi kendine kapanıyor. Ne nalet bir virüsmüş bu yaa başıma bela oldu. Sorunu nasıl çözdüğünüzü benimlede paylaşırmısınız?
  • Aynı durum benim de başıma geldi.
    Çözümü paylaşır mısınız...

quote:

Orijinalden alıntı: hysniper

sorun düzeldi

• güvenlik merkezinin çalışması için bazı servislerin de çalışıyor olması gerekiyor, services.msc bölümünde bu açılamayan servisin özelliklerine girip bakınca orada yazıyor olması gerek
  • kendiliğinden düzeldiydi.
    o yüzden yardımcı olamayacağım.
  • combofix le temizlemiştim pcyi sorun kalmamıştı sende temizle...
  • Aynı sorunu ben de combofix'le çözdüm fakat bu seferde internet çok yavaşladı .
    Bu neden kaynaklanıyor olabilir ?
  • bende de aynı problem oluştu. services.msc kısmında birçok servis, Güvenlik Merkezi servisi dahil, Durum bölmesinde devredışı olarak görünüyor. Eğer sisteme "dosya verilerine erişim engellemesi oluşturan bir virüs" bulaştıysa, bu servisleri otomatik olarak yapılandırsanız da fayda etmiyor. bende hem masaüstü klasik görünüme geçti, hem geri yükleme mekanizması, hem güvenlik merkezi çöktü, hem de internet bağlantısı kesildi. Ayrıca tüm sürücüler de devredışı kalmış durumdalar.
    Çözüm: Öncelikler combofix ve benzeri programlarla sisteminizi taratın
    sonra Başlat kısmına "Sistem Yapılandırması" veya "msconfig" yazarak gelen ekrandan "Genel" sekmesi altında "Başlatma Seçimi'ni" Normal Başlangıç olarak seçin, sonra Başlatma sekmesi altındaki tüm işlemleri devre dışı bırakın. Sistemi yeniden başlatmak için izin isteyeecktir, o pencereyi kapatmadan önce Servisler kısmından Güvenlik Merkezi servisini "otomatik veya otomatik(Gecikmeli Başlatma)" uygula ve tamam butonlarına basın. daha sonra refresh yapın ve sisteminizi yeniden başlatın. Sisteminiz çözülecektir...
    NOT:Sistem sorunu çözüldükten sonra, msconfig ayarları tekrar eski hale gelecektir, üzerinde değişiklik yapmanıza gerek yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.