Şimdi Ara

Win7 Home Key'im ile Win 10 Pro'yu kullanabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorum başlıktaki gibi arkadaşlar elimdeki bilgisayar Win7 Home idi şu an Win10 home yükseltme işlemini tamamladım temiz kurulum yapacağım Pro'yu indirip kursam keyimi girsem sıkıntı olurmu yoksa olmaz mı?

• O keyi kabul etmez windows 7 üzerine upgrade yapıp windows 10 kurduktan sonra tekrar sıfırdan windows 10 kuracaksın o zaman key girmeden otomatik aktive olur...
  • Key girmiyorsun zaten, Windows 7 Starter, Home gibi sürümlerden yükselttiğin bilgisayara yasal olarak Windows 10 Home yükleyebilirsin, Pro aktif olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

O keyi kabul etmez windows 7 üzerine upgrade yapıp windows 10 kurduktan sonra tekrar sıfırdan windows 10 kuracaksın o zaman key girmeden otomatik aktive olur...

quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Key girmiyorsun zaten, Windows 7 Starter, Home gibi sürümlerden yükselttiğin bilgisayara yasal olarak Windows 10 Home yükleyebilirsin, Pro aktif olmaz.
    Yani key home keyi proyu kursam geçersiz olur diyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BöyükHilmi

quote:

O keyi kabul etmez windows 7 üzerine upgrade yapıp windows 10 kurduktan sonra tekrar sıfırdan windows 10 kuracaksın o zaman key girmeden otomatik aktive olur...

quote:

Key girmiyorsun zaten, Windows 7 Starter, Home gibi sürümlerden yükselttiğin bilgisayara yasal olarak Windows 10 Home yükleyebilirsin, Pro aktif olmaz.

İlk kurulumu upgrade yani yükseltme şeklinde yaparsan key geçerli olur... Ondan sonraki sıfır kurulumda artık key istemez...

• BöyükHilmi kullanıcısına yanıt
    Doğru anlamışsın.Home keyi ile Pro kuramazsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BöyükHilmi

quote:

quote:

İlk kurulumu upgrade yani yükseltme şeklinde yaparsan key geçerli olur... Ondan sonraki sıfır kurulumda artık key istemez...

Hocam ben yazdıklarınızı okudugumda şunu anlıyorum,arkadaşımızın sorusuna istinaiden ,windows pro ya sahip olabilmek için ,windows 7 home dan windows 10 home a geçiş yapıyoruz ve artık windows 10 bizim keyimizi tanıyor,Arından sıfırdan format atıp windows 10 pro kurabiliyoruz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xclbr X kullanıcısına yanıt
    Evet öyle...
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl bir cevap.Lütfen dikkat edin.İnsanlar home anahtarı ile Pro kurabileceğini düşünüyor.Böyle bir şey mümkün olabilir mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

Bu nasıl bir cevap.Lütfen dikkat edin.İnsanlar home anahtarı ile Pro kurabileceğini düşünüyor.Böyle bir şey mümkün olabilir mi.

Bir laptopa kurdum kabul etti nasıl oldu bilmiyorum ama oldu... Yalnız harddisk ikinci partisyonda crackli windows 8.1 pro da vardı belki de o etkiledi bilemiyorum...
  • zaten mantık olarakda aralarında fiyat farkı var,böyle birşey olması saçma olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.