Var mı? Kullanan varsa marka ve modelini söylermi acaba ?
Aşağı yukarı hepsi uyumludur. Ben Saitek Cyborg Evo Force kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: jedi_master
Aşağı yukarı derken hangileri ben bulamadım bir kaç marka söylermisin ?
quote:
Orijinalden alıntı: yagami131
quote:
Alıntıları Göster
joystick derken PS3 kolları gibi birşey arıyorsan Windows 7 ile uyumlu henuz yok sanırım.
Yok çünkü bende de çalışmıyor ilk başlarda çalışıyordu ama sonradan hiç çalışmamaya başladı
quote:
quote:
PC'ye uyumluluğu olan bir alet eski ya da bilinmedik bir marka olmadığı sürece Win7 ye uyumludur. Örneğin Saitek ve Logitech kaliteli ürünler üretip satıyorlar. Bunların dışında kalite konusunda zayıf olan bir sürü marka var. (Örn. Kontorland, Jwin, Snopy vs.)
quote:
quote:
quote:
PC'ye uyumluluğu olan bir alet eski ya da bilinmedik bir marka olmadığı sürece Win7 ye uyumludur. Örneğin Saitek ve Logitech kaliteli ürünler üretip satıyorlar. Bunların dışında kalite konusunda zayıf olan bir sürü marka var. (Örn. Kontorland, Jwin, Snopy vs.)
Alıntıları Göster
joystick mi joypad mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Salvador_Limones
joystick mi joypad mi ?
Alıntıları Göster
Joystick arıyorum ps kolu gibi yani.Bence de daha piyasaya çıkmadı böyle birşey acaba ne zaman çıkar yada bi service pack le sorunu çözebilirlermi ?
Konuyla ilgili kontorland teknik servisine mail attım.Bi program gönderdi driver programı win7 diye.Ama o da çalıştırmadı.Daha sonra onlar da cevap yazmadı zaten
quote:
Joystick arıyorum ps kolu gibi yani.Bence de daha piyasaya çıkmadı böyle birşey acaba ne zaman çıkar yada bi service pack le sorunu çözebilirlermi ?
Konuyla ilgili kontorland teknik servisine mail attım.Bi program gönderdi driver programı win7 diye.Ama o da çalıştırmadı.Daha sonra onlar da cevap yazmadı zaten
o programı bana da gönderdiler :) bende mail yazmıştım ama bendede çalıştırmadı
Henüz piyasade windows 7 uyumlu analog kol yok ne yazıkkki ne pes oynayabilecez ne nba :)
quote:
Orijinalden alıntı: BuRCo
quote:
o programı bana da gönderdiler :) bende mail yazmıştım ama bendede çalıştırmadı
Henüz piyasade windows 7 uyumlu analog kol yok ne yazıkkki ne pes oynayabilecez ne nba :)
Alıntıları Göster
Up
quote:
Up
Alıntıları Göster
:) hortlatmıssın
quote:
:) hortlatmıssın
Alıntıları Göster
bende logitech rublepad 2 var uzun süredir kullanıyorum win7'de hiç bir şekilde sorun yaşamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: SMOKE
bende logitech rublepad 2 var uzun süredir kullanıyorum win7'de hiç bir şekilde sorun yaşamadım.
ve sonunda windows 7 ile çalıştı .. Otomatik tanıdı.. Valla ne diyim 50 TL aygıtlar tanımazken 12 tl aldığım snoopy ve gerçekten çok mmenunum aletten tanıdı..
Bence hemen bimeksten gidin alın.
quote:
Hafta sonu bimekste analoglu snoopy aldım :)
12 TL indirmişlerdi süper ..
ve sonunda windows 7 ile çalıştı .. Otomatik tanıdı.. Valla ne diyim 50 TL aygıtlar tanımazken 12 tl aldığım snoopy ve gerçekten çok mmenunum aletten tanıdı..
link var mı acaba
quote:
-Snopy SG-401 USB Titreşimli Gamepad-12,77 (herhalde bu ürün)
-Snopy SG-404 USB Titreşimli Gamepad-22,78
-Snopy AT-0266 USB Titreşimli Gamepad-22,78
-Snopy 2601 USB Titreşimli Gamepad-22,78
-Snopy 2901 USB Titreşimli Gamepad-22,78
-Snopy X007 USB Çift Titreşimli Gamepad-22,78
quote:
Orijinalden alıntı: tanerer
quote:
adamlar kutunun üzerine özellikle yazmıyorlar win7 ile çalışır diye. ama win 7 ile çalışmaz diye bişey yok kardeş.hepsi çalışır. 50 tl lik çalışmayan hangisi?
quote:
Orijinalden alıntı: uchihaitachi
quote:
adamlar kutunun üzerine özellikle yazmıyorlar win7 ile çalışır diye. ama win 7 ile çalışmaz diye bişey yok kardeş.hepsi çalışır. 50 tl lik çalışmayan hangisi?
Alıntıları Göster
Arkadaşlar ümidi kesmiştim ama konu güzel hortlamış :) Snopylerde de win 7 uyumluluğu yazmıyo bende çekindim almak istemedim. Neyse hemen yarın almaya gidiyorum.Bu arada tam olarak hangi model arkadaşlar hangisini alayım ?
Sg-401 modelimi ?
quote:
Arkadaşlar ümidi kesmiştim ama konu güzel hortlamış :) Snopylerde de win 7 uyumluluğu yazmıyo bende çekindim almak istemedim. Neyse hemen yarın almaya gidiyorum.Bu arada tam olarak hangi model arkadaşlar hangisini alayım ?
Sg-401 modelimi ?
Alıntıları Göster
kablosuz olanlar kullanışlı tavsiye ederim.ama mağazalarda bak sana uyanı al. kişiye göre değişir.
hem sorarsın win 7 ile sorun olurmu diye
quote:
Orijinalden alıntı: uchihaitachi
kablosuz olanlar kullanışlı tavsiye ederim.ama mağazalarda bak sana uyanı al. kişiye göre değişir.
hem sorarsın win 7 ile sorun olurmu diye
Hocam mağazalardaki görevlilerin neredeyse win 7 den haberi yok ona kalsa ps kolu satıcak bana pc diye.Sen win 7 ultimate 64 te mi kullanıyosun kendi aldığını.Eğer sende sorun yoksa aynısından gidip alıcam vatandan.7002RF model ismi galiba ?