Şimdi Ara

win7 ile uyumlu joystick ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
9.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1136&uid=39422

ben aldım.win7 ile çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerer

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1136&uid=39422

ben aldım.win7 ile çalışıyor.

Sağol hocam bimekse gidip alıyım yarın umarım metroport ta vardır.Pes oynayamıyorum aylardır yazık günah :)
  • win 7 pro kullanıyorum
    haklısın onlara soracağına kullanıcı bilgileri daha iyidir.
    sen hoşuna giden modeli al çalışmama ihtimali çok düşük
    benim kullandığım(yukarda link verdim) fiyat ve kablosuz olması nedeniyle
    çok iyi bir seçenek.tekrar söyleyim logitec ten iyi değil.ama logitec 86 lira
    bu 31 lira arada çok fark var.
    r1 ve l1 in turbo olması dışında bi sorunu yok.kapatamadım bi türlü turbo özelliğini
    dedikleri kadar dandik değil mağazada ellersin görürsün zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 1 Mart 2010; 17:51:44 >
  • @uchihaitachi

Hocam sağol yardımlar için.Bimeksten 22 tl ye snopy sg-404 aldım.Sorunsuz çalışıyo win 7 de.

Senin dediğinden bulamadım,vatana da gidemedim aslında 31 e kablosuz iyi olurdu ama sorun değil.
  • hayırlı olsun
    win 7 de çalışma saorunu olacak en son aletlerden bunlar
    kutularda yazmamasına bakma.
    ya üretim bandı değişmemiştir.
    yada microsoft kutu üstüne yazı koymak için para istemiştir

31 lira exa daki fiyatıydı.ama ordada kalmamış galiba.
    sitesinden kaldırmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 2 Mart 2010; 15:58:14 >
  • bende 401 modelini aldim..win7 64 bitte calistirdi fakat oyunlarda ksaıyor...ornegin fifa 2010 oynuyorum..klavye ile hic bi sorun yok..ama joystick takınca oyun kasıyor..adamlar adım adım gidiyor..nedeni ne olabir..
  • ben Snopy SN-X007 aldım.Windows 7 de cok sıkıntı çekiyorum açıkçası.
  • ne gibi bi sıkıntı?
    görmüyormu hiç?
  • arkadaslar pes 2010 2 adet joystick ıle oynamak ıstıorz ama 2. kolu taktıgımız zaman onu gormuyo wındows 7 kullanıcısıyım bı turlu tanıtamadım yardımcı olur musunuz tesekkurler
  • PLATOON PLJ-105 PC GAMEPAD Bu GamePad'i pc ye taktım bilgisayarıma yüklü tüm oyunları hiç bir ayar yapmadan tanıdı ve oynadı :) Birtane daha alim dedim benim yeğene fark olmaz sandım SNOPY SG 404 aldım ama hiç memlun kalmadım, İçerisinde kendine ait Driver'i yok bazı oyunları tanımaz bazılarında ayar yapman gerekli vs, Bende ilkez Pc'me Game Pad taktım yeğen için ve ilk ismini yazdığım oyun kolunu tavsiye ederim ve fiyat olarakta ucuz.
  • Arkadaşlar Vatan bilgisayardan Snopy sg-600 Joystick aldım ama windows 7 ile bir türlü çalıştıramadım. Önce içinden çıkan cd ile kurmaya çalıştım ama kurma işleminin bitmesine yakın Directx 7.0 yüklü olduğundan emin olun diyor. Sonra kurulum bitiyor ama çalışmıyor. driver kaldırdıktan sonra direk usb taktım otomatik tanırmı diye ama hiç hareket yok bilgisayarda usb den okumuyor. nasıl kurabilirim bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Teşekkürler
  • hiç tanımıyorsa usb girişinde sorun olabilir.
    bide pes oynayacaksan önce pes in programfiles taki dosyasındaki ayarlar(settings) ı çalıştırıp joypad i P1 olarak seçmen gerekiyor
  • Joystick bozuk çıktı arkadaş hay böyle şansın :)) geri iade edeceğiz kafalarına atmak lazım ama neyse. Yinede yardımın için teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya83

Joystick bozuk çıktı arkadaş hay böyle şansın :)) geri iade edeceğiz kafalarına atmak lazım ama neyse. Yinede yardımın için teşekkür ederim...

oluyor bazen
    bende de bi kere ram bozuk çıktı.ama hemen arıza vermiyordu namussuz.
    serviste sorun yok dediler allahtan vatan daki elemanlar değiştirdi.
    aynı ramden bi tane daha aldım.sorunsuz çalıştı.
  • xbox 360 kolu üstüne yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

xbox 360 kolu üstüne yoktur

onu nasıl çalıştırıyoruz pc de
    alıcı zımbırtısı kutuda yokmuş.netten koreden alacakmışın oda tam performans vermiyor diyorlar.
    detaylı bilgin varmı?
  • hocam kablolu modeli de var direk taktığoın an çalışıyor ve oyuna dalıyorsun. kablosu da 2m. yeterli olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

hocam kablolu modeli de var direk taktığoın an çalışıyor ve oyuna dalıyorsun. kablosu da 2m. yeterli olur sanırım.

kablolu olmaz
    bilgisayarın konumu nedeniyle kablolu klavye - fare - kol olayını bırakalı yıllar oldu
    masa başı kullanmıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim
  • o zaman kablosuz olanı + pc alıcısı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.