Not ; Ayrıca Ram'leri tek tek takıp yerlerini değiştirip deniyicem birde hocam :)
şimdi dostum , anakartın işlemcin her birşeyini takıyorsun. tamamdır mı tamamdır. ram'lerini mavi mavi yada siyah siyah takıyosun ;) buda tamamdır. şimdi çözüm şudur! çok basit! yaptım olacak dedim yaptım oldu! MemOk! tuşuna uzun basıyosun ve dadaaan pc'in acılıyor MemOk! Success ekranını gördüğünde bilki Ram'lerin onaylanıyo ve devam ediyosun yoluna. Akşam yaptım oldu ve şuan artık win7 kuruyorum. Ayrıca arkadaşlar yanlış bilgilendirme içinde sağolsunlar. o akşam sinirden aklıma gelmedi fakat ahci , raid çoklu disklerde biçimlendirip hızlandırmak içindir. PC'miz IDE çalışıcak normal hızlı olduğu gibi ;)
quote:
Orijinalden alıntı: zjnan
quote:
Orijinalden alıntı: zjnan
Not ; Ayrıca Ram'leri tek tek takıp yerlerini değiştirip deniyicem birde hocam :)
şimdi dostum , anakartın işlemcin her birşeyini takıyorsun. tamamdır mı tamamdır. ram'lerini mavi mavi yada siyah siyah takıyosun ;) buda tamamdır. şimdi çözüm şudur! çok basit! yaptım olacak dedim yaptım oldu! MemOk! tuşuna uzun basıyosun ve dadaaan pc'in acılıyor MemOk! Success ekranını gördüğünde bilki Ram'lerin onaylanıyo ve devam ediyosun yoluna. Akşam yaptım oldu ve şuan artık win7 kuruyorum. Ayrıca arkadaşlar yanlış bilgilendirme içinde sağolsunlar. o akşam sinirden aklıma gelmedi fakat ahci , raid çoklu disklerde biçimlendirip hızlandırmak içindir. PC'miz IDE çalışıcak normal hızlı olduğu gibi ;)
bak bunu ben hiç düşünmedim ama firma neden böyle bir bilgi geçmemiş onu anlamadımbirde memok tusuna basılıtı tutugumuzda onay vermese ne olacak ram ler elimizdemi patlayacak öyle olursa deli olurum artık cünkü uyumlu olan ram'i aldım yarın elimde olur inşallah bir aksilik cıkarmaz lar.
slm arkadaşlar bu annakartlar sorunlu bence ASUS M4A89GTD PRO /USB3 ve işlemci olarak amd penom ll x6 1055 kulanıorum mavi ekran reset ve kitlenme sorunları yasıyorum 6 farklı listeden rem aldım yine yaptı sorunu dvd veya cd den degil büyük bir ihtimale anakrtan çizgi elektironige gömderdim 3 gün çalıstı sonra yreniden yapmaya basladı hemde daha kötü bir şekilde ddr 3 1600 lük remler denedim 1 adete 1333 fakat 6 farklı remdede yaptı ayrıca sistemde kulandıgım tüm parçaları baska bilgisayrda test etim sorunsuz çalıstırıyo suan çizgiye yine yoladım bu 3 üncü gitmesi anna kartın ben memnun degilim pişmanın bu anna -kartan windows 7 64 biten puanlamay baktım işlemci 7.4 alıyor amd penon 2 x6 1055 remler 7.4 alıyor patriot ddr 3 2x2 4g 1600 lük ekran kartı 7.0 asus ati hd 3870 hdd 5.9 1 tb wd sata 2 32 mb BLACKBOX SİTEM GENEL TOPLAN PUANI 7.0 VERİYOR AMA GEL GÖRKİ 10 15 DEFA KİTLEME RESET MAVİ EKRAN VERİYO 1 SAAT SÜRÜYO PC KENDİNİ TOPLAMASI BİOSLARLA URASA URASA EN SONUNDA Bİ DÜZEN ALIYO ÇOK ASIRI YÜKLENEN KADAR İDARE EDİYO AMA İNANIN İLLALLAH ETİM BEN :((( SORUNU ÇÖZEN OLURSA YASIN BEN ÇİZGİDEN GELİNCE YORUM YAPARIM SAYGILAR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme