Şimdi Ara

Win7 sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Bende Win7 32 bit yüklü bir laptop vardı. Sürekli fişte olduğu için de bataryayı çıkarmıştım fakat annem fişten çekerek kapatmış :) Başlangıç onarma, güvenli kip herşeyi denedim hepsinde de büyük bir fare ile siyah bir ekranda kaldım. Görev yöneticisi de açılmıyor.Repair Disc i de taktığımda aynısı oluyor. İmkanım dahilinde herşeyi denedim fakat nafile :) Yardım edebilecek varmı bu sorun hakkında?

• quote:

Orijinalden alıntı: kutikuti

İyi günler arkadaşlar. Bende Win7 32 bit yüklü bir laptop vardı. Sürekli fişte olduğu için de bataryayı çıkarmıştım fakat annem fişten çekerek kapatmış :) Başlangıç onarma, güvenli kip herşeyi denedim hepsinde de büyük bir fare ile siyah bir ekranda kaldım. Görev yöneticisi de açılmıyor.Repair Disc i de taktığımda aynısı oluyor. İmkanım dahilinde herşeyi denedim fakat nafile :) Yardım edebilecek varmı bu sorun hakkında?

Sorunun yüzlerce nedeni olabilir, bir o kadar çözüm yolu da. En kısa ve garanti yolu format gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartalKaanKoz

quote:

İyi günler arkadaşlar. Bende Win7 32 bit yüklü bir laptop vardı. Sürekli fişte olduğu için de bataryayı çıkarmıştım fakat annem fişten çekerek kapatmış :) Başlangıç onarma, güvenli kip herşeyi denedim hepsinde de büyük bir fare ile siyah bir ekranda kaldım. Görev yöneticisi de açılmıyor.Repair Disc i de taktığımda aynısı oluyor. İmkanım dahilinde herşeyi denedim fakat nafile :) Yardım edebilecek varmı bu sorun hakkında?

Sorunun yüzlerce nedeni olabilir, bir o kadar çözüm yolu da. En kısa ve garanti yolu format gibi.

Az önce bir format cd'si buldum da format bile atılmıyor yine aynı hata.

Win7 sorun

Buna benzer bir ekran gelmesi gerekirken bende normal başlatılıyor edasıyla kalıyor siyah ekranda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutikuti -- 2 Eylül 2011; 16:33:38 >

• Muhtemelen fiŞten çekmek donanımlara hasar vermiş (Eskiden ben de arada fişten kapatırdım, sorun çıkmazdı. Biraz da şans herhalde.). Bios'a girebiliyorsan varsayılan ayarlarına getirip dene.
  • quote:

Muhtemelen fiŞten çekmek donanımlara hasar vermiş (Eskiden ben de arada fişten kapatırdım, sorun çıkmazdı. Biraz da şans herhalde.). Bios'a girebiliyorsan varsayılan ayarlarına getirip dene.

Sanırım baya şanssızım ilk fişten çekmede mefta oldu Denedim ama pek birşey farketmedi.

An itibarı ile sorunum halloldu. Başlarken F8 e bastım ve imza ile ilgili olan kısımı seçtim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutikuti -- 3 Eylül 2011; 2:37:08 >
  • quote:

quote:

Muhtemelen fiŞten çekmek donanımlara hasar vermiş (Eskiden ben de arada fişten kapatırdım, sorun çıkmazdı. Biraz da şans herhalde.). Bios'a girebiliyorsan varsayılan ayarlarına getirip dene.

Sanırım baya şanssızım ilk fişten çekmede mefta oldu Denedim ama pek birşey farketmedi.

An itibarı ile sorunum halloldu. Başlarken F8 e bastım ve imza ile ilgili olan kısımı seçtim :)

Umarım kalıcı olur . İmazayla ilgisini bulamamama rağmen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.