Şimdi Ara

Win7 Tanı ilkesi hizmetini hiçbir şekilde başlatamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sorunumu şöyle anlatayım bi kaç gündür bilgisayarda WiFiye bağlanamıyorum bağlansa bile sınırlı erişim yazıyor. Ağ paylaşım merkezine girdiğimde ise bağımlılık hizmeti gibi birşey yazıyor başlatılamadığını söylüyor.
    Bilgisayarın hizmetler kısmından "tanılama ilkesi" hizmetini başlat dediğimde ise "hata 5 erişim engelli" uyarısı alıyorum. Fakat bilgisayarın admin kullanıcısını kullanıyorum başka kullanıcım da yok.

Birkaç yerde virüs programı ile sağlam bi temizlik yapın deniyor fakat hiç bir türlü internete bağlanamıyorum yükleyeyim. Maalesef cd ye sahip değilim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hizmetlere girip Windows Olay Günlüğü devre dışı mı diye kontrol edin. Windows Olay Günlüğü devre dışı bırakılırsa ağ ile alakalı bazı özelliklerde devre dışı kalıyor. Eğer ki devre dışı ise onu Elle olarak değiştirin. Genelde Windows performans işlemlerini yazan kullanıcılar bu ayarı da kapatmayı öneriyorlar eğer ki böyle bir konudan dolayı kapattıysanız ondan kaynaklı olabilir.
  • Windows olay günlüğü şuan zaten çalışıyor konumda. Yeniden başlat demeye kalktığımda aynı hatayı alıyorum. "Hata 5: erişim engellendi"

• Cmd yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra sırası ile aşağıdaki komutları girin. Sistemi yeniden başlatıp kontrol edin.

1 - net localgroup Administrators /add networkservice

2 - net localgroup Administrators /add localservice
  • Maalesef yine aynı sorun

• bartutekin B kullanıcısına yanıt
    Önemli verileri yedekleyip format atmanız daha sağlıklı gibi görünüyor.
  • Format atın gitsin. Bu tür sorunları çözmek daha çok zamanınızı alır emin olun. Verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.