ne yaptıysam olmadı internette pekçok sitede araştırdım çoğu insanın sorunum çözüldü dediği yöntemlerin hepsini denedim komut satırına sfc/scannow DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth msiexec /unregister msiexec /regserver komutlarını tek tek yazdım ve işlemlerin bitmesini bekledim. registry repair programını kurdum ve çalıştırdım 10 adet reg hatası düzeltti. internette bulduğum bilgilere göre son kurulan win7 güncelleştirmesi sebebiyle oluyormuş bu o yüzden güncellemelerden son 4-5 güncellemeyi kaldırmayı denedim ancak windows installer hatası aldım ve bu yüzden kaldıramadım ne yaptıysam hizmetler penceresinde windows İnstaller hizmeti gelmedi nasıl olduysa silinmiş bi türlü geri getiremedim. YARDIM LÜTFEEEN. ne denediysem olmadı sonunda format attım şu an servis olarak windows installer var ve çalışıyor durumda çoğu programı kurabiliyorum ancak League of Legends i kurmaya çalışınca hala 0xc0000005 hatası alıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0Kagura -- 1 Ağustos 2021; 19:50:31 > |
Bildirim