Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

win7 yükseltmesi recovery manager YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende dv6 1235et var. işletim sistemim Vista dı ben bunu hpnin bana yolladığı 32 bit yükseltme cd sinin keyini kullanarak başka bi başka cd de 64 bit windows 7 kurdum. microsoft 32 bit in keyini kabul etti ve şuanda orjinal windows 7 kullanıyorum bu garanti açısından bi problem yaratır mı? Asıl SORUM windows 7 yi kurduktan sonra recovery manageri bidaha göremedimm nedense ama bilgisayarımda recovery bölümü duruyor recovery manegeri tekrardan nasıl kurarım birde şuan recovery yapsam bilgisayarım vista mı olur ??? LÜFFEN YARDIM!!!

• bu ne iş yaa kimse bişi yazmıyoo...
  • 32 bit kodunu kullanarak 64 bitlik win7 yi nasıl kurunuz?
  • zaten sistem 32 64 die yırmıo ki.kurabilirsnz bir key le ister 32 ister 64
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_287

bu ne iş yaa kimse bişi yazmıyoo...

öncelikle şunu merak ediyorum maaşlı amelen falan mı sanıyorsun insanları bu ne ya kimse bişey yazmıyo falan ne demek yani 1, 2. ci artık zaten recovery yapamazsın, artı elinde windows 7 dvd si varsa neden recovery yapıp vistaya dönesin kaçık mısın yani herkes kurtulmaya çalışırken sen vistaya mı döneceksin, gene de eğer dönecek kadar ilginç bi zeka sahibiysen recovery dvd leri ile dönersin, ben aldığım günün akşamı recovery dvd falan yapmadan hiç bişey almadan içinden bastım formatı c d bütünüyle direk windows 7 ve pardus kurdum çok daha memnunum aletten

garanti donanımsal arızaları kapsar zaten istersen pardus kur istersen iatkos la os x leopard kur istersen slackware kur kimseyi bağlamaz orası

• 1. milletti maaşlı bişeyim sandığım yok neden böle bişi yazdım; bundan önce başka sebeplerle 3 konu daha açmıştım ama kimse cevap yazmadı altınada böle bişey de yazmamıştımm onların ama bunda işe yarıdı sanırsam
    2. recovery olayını merak ettiğim için sordum yoksaa vistaya doncek kadar senin dediğin gibi kaçık değilimm.
    3. TEŞKÜR ETTİM!
  • quote:

1. milletti maaşlı bişeyim sandığım yok neden böle bişi yazdım; bundan önce başka sebeplerle 3 konu daha açmıştım ama kimse cevap yazmadı altınada böle bişey de yazmamıştımm onların ama bunda işe yarıdı sanırsam
    2. recovery olayını merak ettiğim için sordum yoksaa vistaya doncek kadar senin dediğin gibi kaçık değilimm.
    3. TEŞKÜR ETTİM!

arkadaşım biz burda yaptığımız bir işten para almıyoz ki sana anında cwp yazalım fırsat bulunca elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruzz.......senin sorununada neden kimse yazmamış cwp weriyim çok basit bi soru we sitede yüzlerkez yazıldı konuyu açmadan araştırma yapsaydın bulurdun...we tartışmayada gerek yok burada herkes bilgi almaya çalışıyor tartışacaksanız pm atınız bir birbirinize ........saygılarr...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows boot manager silindi
    5 yıl önce açıldı
    Windows 10 Boot Manager Sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok tartışma falan yok zaten de üslup saçma yazsanıza lan işiniz gücünüz ne der gibi bi giriş olmuş onun için yoksa soru sorduğum bile yok yani burda anca soru cevaplıyoruz 0800 lü hat operatörü gibi
  • Tardışma falan yok arkadaşın dediği gibi. yazdıklarım yanlış anlaşıldıysa da özür diliyorumm...
  • haa şöylee sakin olun daaa yeter ......xdxd.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

quote:

bu ne iş yaa kimse bişi yazmıyoo...

öncelikle şunu merak ediyorum maaşlı amelen falan mı sanıyorsun insanları bu ne ya kimse bişey yazmıyo falan ne demek yani 1, 2. ci artık zaten recovery yapamazsın, artı elinde windows 7 dvd si varsa neden recovery yapıp vistaya dönesin kaçık mısın yani herkes kurtulmaya çalışırken sen vistaya mı döneceksin, gene de eğer dönecek kadar ilginç bi zeka sahibiysen recovery dvd leri ile dönersin, ben aldığım günün akşamı recovery dvd falan yapmadan hiç bişey almadan içinden bastım formatı c d bütünüyle direk windows 7 ve pardus kurdum çok daha memnunum aletten

garanti donanımsal arızaları kapsar zaten istersen pardus kur istersen iatkos la os x leopard kur istersen slackware kur kimseyi bağlamaz orası

arkadaşlar benim de merak ettiğim arkadaşımın pc sinde hp recovery programıyla vista "d" kısmına yedek alınmış boş bi dvd ye de yedeği alınmamış ,garantisi de 2009 da bitmiş ayriyetten pc siyle ilgili hiçbir driver dvd si de yok kimi oyundayken reset atmalar mavi ekran hataları bellek read olunamadı gibi hataları oldukça f11 le geri döndüğünden bahsetti çok kez araştırdım vistadan kaynaklandığı kanısına vardım bu hataların çok da emin olamadım ama vistayı öven kimse de duymadım açıkçası; win7 kuralım dedim vista nın orjinal olmasından dolayı istemedi şimdi şunu demek istiyorum yarın hdd sini bana getiricek format atmaya karar verdi merak ettiğim husus win7 ultimate le biçimlendirirsek recovry kısmıda gidicek yani orjinal vistası ama baştaki f11 le çalışan yazı kalıcak tahminimce çünkü bendede xpress recovry diye bi dava var orda durur açılışta ama anakartın cd si le çalışır sadece yada yedek almıştım bi kez ozamanda cd istemeden çalışmıştı neyse sadede geliyim onun hdd sine format atmadan evvel bu programı "hp recovry" nasıl çalışır vaziyette tutarız vistasını da kurtarmak istiyo ama ikna edicem artık win7 kurucaz şimdi aklıma şu geliyo benim hdd me o gizli partitionu aktarmanın bi yolunu bulsak sonra açılışta f11 e iliştirilen bu programı kurtarabilirmiyiz sadece programı vistayı değil usb bellek le filan yada cd ye aktarak boot sırasında hdd ye göstersek olabilir mi?benim gigabyte anakartın driver cd si gibi yada bu kadar fantaziye gerek kalmadan bu programın yerine ghostla yedek almasınımı önersem?acronis kullanmadım bilmiyorum win7 destekli mi değil mi uzun oldu yeri değilse de kusura bakmayın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.