Şimdi Ara

win8 güncellemeler denetlenmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar pcyi yaklaşık 2 aydır kullanmıyordum ve şuan güncellemeleri denetlemek istedim fakat denetlenmiyor diye hata verdi bu arada işletim sistemi tamamen orjinaldir hata kodu ise şu 80240440 sizce probem nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: erman95

merhaba arkadaşlar pcyi yaklaşık 2 aydır kullanmıyordum ve şuan güncellemeleri denetlemek istedim fakat denetlenmiyor diye hata verdi bu arada işletim sistemi tamamen orjinaldir hata kodu ise şu 80240440 sizce probem nedir ?

denetlenmiyor derken windows updateye tiklayinca guncellemeleri denetle deyince windows yeni guncellemeleri ariyamadimi hatasi resim atabilirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 20 Ekim 2013; 22:39:14 >
  • Dns vs. Gibi ayarlar yaptıysanız internet ayarlarını sıfırlayıp tekrar deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L@civert

Dns vs. Gibi ayarlar yaptıysanız internet ayarlarını sıfırlayıp tekrar deneyin.

olmuyor hocam sifirladanda degistirsende 3 gundur ugrasiyom arkadasin aldigi hatada benim ki gibi sanirim ne yaptiysak olmuyor microsoft server da veya update veri tabaninda sorun var gibi
  • Bende bu gün yapamadım, hatta 8.1 i mağazada göremiyorum yokmu bir çözüm bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: enohpİ

Bende bu gün yapamadım, hatta 8.1 i mağazada göremiyorum yokmu bir çözüm bulamadım

windows updateye tiklayip guncellemeri denetle deyince windows guncellemeleri arayamadi hatasimi aliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Orijinalden alıntı: enohpİ

Bende bu gün yapamadım, hatta 8.1 i mağazada göremiyorum yokmu bir çözüm bulamadım

windows updateye tiklayip guncellemeri denetle deyince windows guncellemeleri arayamadi hatasimi aliyorsunuz

Evet güncelleme başarısız hatasını alıyorum
  • microsofta bildirin iste sorun varsa cozelim diyorlar ama bizi kimse aramadi bu sorundan sadece siz aradiniz sizin pc de vardir sorun deyip kestirip atiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Teknisyeni

microsofta bildirin iste sorun varsa cozelim diyorlar ama bizi kimse aramadi bu sorundan sadece siz aradiniz sizin pc de vardir sorun deyip kestirip atiyorlar
    O sorun ilk günden beri var.

sorunun çözümü güncellemeyi Mağazadan yapacaksınız.

1. Microsoft windows 8 web sayfasına gidin.http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/home

2. Oradan güncelleme kocaman yazıyor 'Son sürümü hemen edinin' oradan takip edin / devam edin.

3. Güncelleme metro arayüzde mağazaya gelecek

4. Güncellemeye buradan başlaya bilirsiniz siz kullanmaya devam ederken o 3GB dan fala güncellemeyi indirmeye devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonuldagi -- 19 Ekim 2013; 23:26:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gonuldagi

1. Microsoft windows 8 web sayfasına gidin.http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/home

2. Oradan güncelleme kocaman yazıyor 'Son sürümü hemen edinin' oradan takip edin / devam edin.

4. Güncellemeye buradan başlaya bilirsiniz siz kullanmaya devam ederken o 3GB dan fala güncellemeyi indirmeye devam ediyor.

o baska biseyden bahse diyor windows updateden ayrica windows 8.1 iyuklemek icin guncellemeri yapmak zorundasi yapmazsan senin dedigin gibi olsa yine gozukmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 20 Ekim 2013; 23:29:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Teknisyeni

quote:

o baska biseyden bahse diyor windows updateden ayrica windows 8.1 iyuklemek icin guncellemeri yapmak zorundasi yapmazsan senin dedigin gibi olsa yine gozukmez

Alıntıları Göster
    Haa siz geçen hafta salı günü gelen güncellemeleri almamışsanız elbette güncelleme mağazaya gelmez.

Evet windows update de bir sorun var ben ISO indirerek yükledim. Ondan sonra rahatlıkla güncellemeleri yaptım.
    Tahminimce microsot o güncelleme serverlarını microsoft mağazaya yönlendirdi ve windows update server bulamamıyor.
    Windows 8.1 e ayrı bir server kurdular ve bizimkiler o yüzden çalışıyor.

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/why-can-t-find-update-store

Lazım olan güncellemeyi temin ede bilirseniz belki mağazaya gelir.

• quote:

Haa siz geçen hafta salı günü gelen güncellemeleri almamışsanız elbette güncelleme mağazaya gelmez.

Evet windows update de bir sorun var ben ISO indirerek yükledim. Ondan sonra rahatlıkla güncellemeleri yaptım.
    Tahminimce microsot o güncelleme serverlarını microsoft mağazaya yönlendirdi ve windows update server bulamamıyor.
    Windows 8.1 e ayrı bir server kurdular ve bizimkiler o yüzden çalışıyor.

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/why-can-t-find-update-store

Lazım olan güncellemeyi temin ede bilirseniz belki mağazaya gelir.

maalesef bende iso yolu ile kurdum windows 8.1 ama ondada calismiyor update ondada ayni hata ama dedigiz mantikli olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 20 Ekim 2013; 23:47:29 >

• quote:

quote:

merhaba arkadaşlar pcyi yaklaşık 2 aydır kullanmıyordum ve şuan güncellemeleri denetlemek istedim fakat denetlenmiyor diye hata verdi bu arada işletim sistemi tamamen orjinaldir hata kodu ise şu 80240440 sizce probem nedir ?

denetlenmiyor derken windows updateye tiklayinca guncellemeleri denetle deyince windows yeni guncellemeleri ariyamadimi hatasi resim atabilirmisin

cevabın için teşekkürler hemen resim atıyorum
  • Ben 8.1 kurduktan sonra tüm güncellemeleri yaptım. Hata koduna göre bir arama yaptınızmı Google da.

Burda bir kaç çözüm var

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-windows_update/windows-8-update-code-80240440-error/dfb7d679-863f-498d-a7eb-386c6d2d12e6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonuldagi -- 20 Ekim 2013; 0:05:10 >
  • quote:

Ben 8.1 kurduktan sonra tüm güncellemeleri yaptım. Hata koduna göre bir arama yaptınızmı Google da.

3 gundur yapmadigim sey kalmadi
  • işte resim arkadaşlar
  • quote:

quote:

quote:

cevabın için teşekkürler hemen resim atıyorum

Alıntıları Göster
    Sorun Windows Güvenlik duvarı ile alakalı sanırım. Windows Update TCP protokolünden bağlanıyor ve x.x.x.x:443 portu ile giriş yapıyor. Güvenlik duvarından 443 girip portunu engelledim ve Update yapmayı denedim Windows yeni güncelleştirmeleri aramadı hatasını aldım yaptığımın tersini sizde uygularsak sorunu çözebiliriz diye umut ediyorum.

Denetim Masası/Sistem ve Güvenlik/Windows Güvenlik Duvarı/Gelişmiş Ayarlar/Giden Kuralları/Yeni Kural/Bağlantı noktası/İleri/TCP/Belirli uzak bağlantı noktaları 443 yazın. Bağlantıya izin ver/İleri
    Hepsi seçili kalabilir. Tekrar ileri Ad kısmına Update yazabilirsiniz. Ve son şimdi tekrar Windows Update denetlemesi yapalım.

• quote:

işte resim arkadaşlar

aramiza hos geldin simdiden gecmis olsun buna cozum bulamadil ayni hata bendede var yarin microsoft beni arayacak pc baglanacak bu sorun icin microsofta bildirin ne kadar bildiren kimse bize bu konu hakkinda bildirilmedi yanliz sizdedi bende herkeste var dedim ama fayda etmedi sorun yasayanlar donus yapsin diyor herzamanmi cikiyor kullandiginiz internet hatti ttnet mi

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Sorun Windows Güvenlik duvarı ile alakalı sanırım. Windows Update TCP protokolünden bağlanıyor ve x.x.x.x:443 portu ile giriş yapıyor. Güvenlik duvarından 443 girip portunu engelledim ve Update yapmayı denedim Windows yeni güncelleştirmeleri aramadı hatasını aldım yaptığımın tersini sizde uygularsak sorunu çözebiliriz diye umut ediyorum.

Denetim Masası/Sistem ve Güvenlik/Windows Güvenlik Duvarı/Gelişmiş Ayarlar/Giden Kuralları/Yeni Kural/Bağlantı noktası/İleri/TCP/Belirli uzak bağlantı noktaları 443 yazın. Bağlantıya izin ver/İleri
    Hepsi seçili kalabilir. Tekrar ileri Ad kısmına Update yazabilirsiniz. Ve son şimdi tekrar Windows Update denetlemesi yapalım.

ozaman microsoft port degistirdi 4 Ay once kurdugum windows 8 dede ayni hata var ama sizkerde niye olmuyor o kafami karistirdi

• quote:

quote:

işte resim arkadaşlar

aramiza hos geldin simdiden gecmis olsun buna cozum bulamadil ayni hata bendede var yarin microsoft beni arayacak pc baglanacak bu sorun icin microsofta bildirin ne kadar bildiren kimse bize bu konu hakkinda bildirilmedi yanliz sizdedi bende herkeste var dedim ama fayda etmedi sorun yasayanlar donus yapsin diyor herzamanmi cikiyor kullandiginiz internet hatti ttnet mi

hoşbulduk kardeşim ttnet kullanıyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.