Şimdi Ara

Win8 i USB yazamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gecen gun internetten windows 8.1 pro msdn x64 .iso uzantili dosyayi indirdim
    Torrent linki vardi ve dosyayi biraz aralikla indirdim (telefona utorrent araciligiyla ) neyse dosya indi sitesinde dvd ye direk yazin birsey gerekmez diyor yorumlarda usb ilede format atabilirsiniz seklinde cevaplar verilmis neyse flash bellegimi cmd den boot ettim sonra iso dosyasini acip icindekileri kopyalarken hata verdi bagzi dosyalari kopyalayamadi sonra usb ye yazma programlarini denedim windows un bir programi var windows7 usb dvd download tool diye onu yukledim iso secme kisminda iso dosyasini seciyorum ama iso dosyasi olarak gormuyor yani program da o ekrandan ilersine ilerleyemiyorum lutfen yardim edin cok arastirdim internette 8.1pro 64 bit ondan baska bulamadim (google da arat diyen arkadaslarima ithafen) sizin elinizde link varsa paylasirsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: toress86

Merhaba Arkadaslar

Gecen gun internetten windows 8.1 pro msdn x64 .iso uzantili dosyayi indirdim
    Torrent linki vardi ve dosyayi biraz aralikla indirdim (telefona utorrent araciligiyla ) neyse dosya indi sitesinde dvd ye direk yazin birsey gerekmez diyor yorumlarda usb ilede format atabilirsiniz seklinde cevaplar verilmis neyse flash bellegimi cmd den boot ettim sonra iso dosyasini acip icindekileri kopyalarken hata verdi bagzi dosyalari kopyalayamadi sonra usb ye yazma programlarini denedim windows un bir programi var windows7 usb dvd download tool diye onu yukledim iso secme kisminda iso dosyasini seciyorum ama iso dosyasi olarak gormuyor yani program da o ekrandan ilersine ilerleyemiyorum lutfen yardim edin cok arastirdim internette 8.1pro 64 bit ondan baska bulamadim (google da arat diyen arkadaslarima ithafen) sizin elinizde link varsa paylasirsaniz sevinirim

Buyur Microsoft tan orginal indir
    http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/create-reset-refresh-media

• snop02 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.